Έδεσαν τα κορδόνια του Κυρ. Μητσοτάκη

150

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο που καταργεί την εικόνα και τη λειτουργία της οικογένειας, όπως την γνωρίζαμε επί χιλιάδες χρόνια, ήταν αναμενόμενο.

Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Οι δυνάμεις της “Πολιτικής Ορθότητας” ζήτησαν και κέρδισαν ένα ακόμα επίπεδο υποταγής των Ελλήνων στα ζοφερά για τα έθνη σχέδιά τους.

Το “Κόμμα των Πολιτικών Κομμάτων”, έδρασε κινητοποιώντας τις δυνάμεις που διέθετε στο πολιτικό σύστημα το οποίο διοικεί την χώρα και στο Μιντιακό κατεστημένο που έχει εγκαθιδρύσει στην Ελλάδα.

Όργανο προώθησης, ο Κυρ. Μητσοτάκης. Εργαλείο επιβολής, η βουλή των 300. Διεκπεραιωτές του σκοπού, τα συστημικά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας. Εκτελεστές, οι 176 βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο και συνένοχοι οι 46 απέχοντες και απόντες.

Ήδη ο πρώτος πολιτικός γάμος ομοφυλόφιλων αναγγέλθηκε με δημοσίευση σήμερα, της σχετικής υποχρεωτικής αγγελίας (στην εφημερίδα ΝΕΑ) και θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Νέας Σμύρνης.

Οι συνέπειες θα προκύψουν. Και τότε, θα είναι «πολύ αργά για δάκρυα». Και βέβαια, όπως πάντα, οι συνοδοιπόροι (στην περίπτωσή μας οι απέχοντες) είναι αυτοί που κάνουν την μεγαλύτερη ζημιά, λειτουργώντας σαν μαξιλαράκι απόσβεσης και προστατεύοντας ως ασπίδα τους ανόητους ή συνειδητά ενόχους.

Όσο για τον Κυρ. Μητσοτάκη, κυρίαρχος και εγωπαθής, έδωσε ήδη τις εντολές προετοιμασίας του επόμενου νομοσχεδίου στο οποίο θα προσκαλέσει και πάλι τους ομοϊδεάτες του από τα άλλα συστημικά κόμματα «να του δέσουν τα κορδόνια», ψηφίζοντας εις βάρος των εθνικών δικαίων στη Μακεδονία, με επιχειρήματα “εκσυγχρονιστικά” και “ρεαλιστικά”. Ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα υπερψηφισθεί η ενεργοποίηση των εφαρμοστικών μνημονίων της συμφωνίας των Πρεσπών. Εκείνη τη συμφωνία τη οποία υπέγραψε το ΣΥΡΙΖΑ και αποδέχθηκαν τα άλλα συστημικά κόμματα, παρά την κατακραυγή του (πολιτικά ακέφαλου) Λαού των Ελλήνων.