Κυπελλούχος Πελοποννήσου η Γ.Ε. Ναυπλίου μέσα στο Άργος (ΒΙΝΤΕΟ)

148

Την πρώτη κούπα της χρονιάς κατέκτησαν οι Κορασίδες της Γ.Ε. Ναυπλίου κερδίζοντας τον Γ.Σ. Άργους την Κυριακή 4/2/2024 στο κατάμεστο ΔΑΚ Άργους  στον τελικό κυπέλλου Πελοποννήσου 2024 Κ-18 Γυναικών.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, ο οποίος είχε κατακλύσει όλο το γήπεδο μένοντας πολλοί ακόμα και όρθιοι προκειμένου να παρακολουθήσουν τον γεμάτο αγωνία τελικό.

H Γ.Ε. Ναυπλίου επικράτησε του Γ.Σ. Άργους με 3-1 σετ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και συνεχίζοντας την πορεία της στο δρόμο των επιτυχιών μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος Πελοποννήσου.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν, ο κος Αντωνόπουλος Παναγιώτης, Αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ, Γεν.Γραμματέας ΕΣΠΕΠ και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δυτικής Ελλάδας, ο κος Αλατζάκης Γιώργος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ ΕΣΠΕΠ, ο κος Τριπολιτσιώτης Παναγιώτης, μέλος Δ.Σ ΕΣΠΕΠ, ο κος Δαμάλας Σωτήρης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέων, Εθελοντισμού & Τουριστικής Ανάπτυξης και ο κος Χαλεπάς Τάσος , Πρόεδρος της Κοινότητας Άργους. Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κος Κανελλόπουλος Θεόδωρος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας κος Πανουτσόπουλος Αθανάσιος.

 

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τις αθλήτριες της Κωνσταντίνας Διαμαντή που τώρα στρέφονται προς το πρωτάθλημα με στόχο την κατάκτησή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο αγώνας είναι διαθέσιμος να τον παρακολουθήσετε live streaming