Ο απερχόμενος, ο Επερχόμενος και ο Μελλοντικός

333

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (1η Ιανουαρίου 2024), στο κτήριο της Π.Ε. Αργολίδας.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος.

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της υποψηφίας βουλευτού Ελένης Παναγιωτοπούλου (ήρθε Τρίτη σε σταυρούς προτίμησης, μετά την Σόνια Ταντάρου Κρίγγου και τον Γιάννη Ανδριανό), καθώς οι υποψήφιοι βουλευτές των άλλων κομμάτων δεν είχαν προσκληθεί.

Οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι Αργολίδας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, και δημοτικοί σύμβουλοι, αντάλλαξαν ευχές για το Νέο Έτος με εκπροσώπους της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και με εκπροσώπους κοινωνικών και πνευματικών φορέων.

Στην φωτογραφία ο Γιάννης Ματζούνης, η θητεία του οποίου έχει λήξει την 31η Δεκεμβρίου, ο Βασίλης Σιδέρης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα διορισθεί εντός της εβδομάδος ως Χωρικός αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος και ο Τάσος Γανώσης που με εντυπωσιακή κούρσα σταυροδοσίας κατάφερε να έρθει τρίτος σε σταυρούς προτίμησης στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.

Οι Πολίτες της Αργολίδα, εύλογα αναμένουν μια λειτουργία Περιφερειακής Αρχής χωρίς κομματικό πρόσημο και με Αυτοδιοικητική σημαία στις δράσεις της.