γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Οι εκλογείς αποφάσισαν (την πρώτη Κυριακή με διαφορά 7 μονάδων) πως ο καλύτερος υποψήφιος, για Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, ήταν ο Δημήτρης Καμπόσος. Ο Γιάννης Μαλτέζος κοίταζε την πλάτη του Καμπόσου από απόσταση 7 μονάδων.

Το σύστημα του βουλευτή (που φοβόταν για την καρέκλα του), των Χυμοποιών (οι οποίοι ζητούσαν δήμαρχο που δεν θα τους πιέζει για περιβαλλοντικά ζητήματα), των Εθνομηδενιστών (που δεν ήθελαν να ακούγεται πατριωτικός λόγος) και των “μικρών” της παράταξης (που ζητούσαν να βαφτιστούν μεγάλοι), συνασπίσθηκαν γύρω από τον δεύτερο (σε όλα) και τον έβγαλα δήμαρχο του ιστορικού δήμου. Ήθελαν, όλοι αυτοί, κάποιον που “να τους ακούει” και βεβαίως ο Καμπόσος τους χάλαγε τη σούπα.

Μεγαλόκαρδος ο αποχωρών Ηγέτης των Αργείων δήλωσε πως θα παραμείνει εργαζόμενος και συνεργαζόμενος για τη βελτίωση του Δήμου και των συνθηκών ζωής των Δημοτών. Μικρόκαρδος ο λόγω συστήματος δήμαρχος, εμφανίζεται να ακολουθεί τακτική παραπληροφόρησης που αγγίζει το επίπεδο της λάσπης.

Ενδεχομένως ο δεύτερος (της πρώτης Κυριακής) να θέλει να ξεχαρμανιάσει και να χρειάζεται χρόνο για να δει πως δουλειά του είναι η υπηρέτηση του Δήμου και των Δημοτών και όχι η ψευδολογία εις βάρος του Δημήτρη Καμπόσου.

Ας του δώσω λοιπόν λίγο χρόνο και ας περιοριστώ σε τρεις απλές ερωτήσεις:

ΠΡΩΤΟΝ: Όταν ανέλαβε Δήμαρχος βρήκε στο Ταμείο του Δήμου ρευστότητα που ξεπερνούσε τα 2.000.000 ευρώ; Αν ναι προς τι τα χοντρογραμμένα ψεύδη για άδεια ταμεία;

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αληθεύει ότι στο τελευταίο ή προτελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Δημοτικής Αρχής Καμπόσου πάρθηκαν αποφάσεις απόδοσης 30.000 ευρώ στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παιδείας και άλλων 30.000 ευρώ στην Δευτεροβάθμια; Αν ναι, προς τι οι ψευδολογίες ότι έμειναν τα σχολεία χωρίς πετρέλαιο λόγω έλλειψης χρημάτων στα ταμεία των Σχολικών Επιτροπών;

ΤΡΙΤΟΝ: Προμηθεύτηκε ο Δήμος Άργους Μυκηνών 7 υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα το 2023 και η περισυλλογή των απορριμμάτων όπως γινόταν ικανοποιούσε τις ανάγκες των Δημοτών; Αν ναι, προς τι η προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και μείωσης του αγώνα τον εργαζομένων στην καθαριότητα.

Αντίπαλος των προπαγανδιστικών ψευδών είναι μόνον η αλήθεια. Αυτή την αλήθεια καλείται ο Γιάννης Μαλτέζος να την υπηρετήσει απαντώντας στα τρία ερωτήματα. Ο ίδιος όμως και όχι κάποιος αντ’ αυτού που θα πιαστεί κορόϊδο επιχειρηματολογώντας με την αρχή της μισής αλήθειας σε μια προσπάθεια παροχής προστασίας στον μικρόκαρδο.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν