Μπαρού με Μητρόπουλο και Χριστόπουλο στο Κρανίδι

165

Ο Σύνδεσμος Εργαζομένων στα ξενοδοχεία και στα επισιτιστικά καταστήματα Ερμιονίδας, κόβει την παραδοσιακή Βασιλόπιττα σήμερα Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024. Η εκδήλωση ξεκινά στις 18.00, στην αίθουσα του Λυκείου Κρανιδίου.

Συγχρόνως, αξιοποιώντας το γεγονός ότι είναι μέλος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας, πραγματοποιεί ενημέρωση των μελών για όσες αλλαγές έχουν νομοθετηθεί στα Ασφαλιστικά, Συνταξιοδοτικά και Φορολογικά θέματα που ενδιαφέρουν τους εργαζόμενους.

Είναι μια εκδήλωση, ανάλογη με εκείνη που διοργάνωσε το ΕΚΝ-Ε στο Ναύπλιον, το Δεκέμβριο του 2023, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η παρουσία και η υποβολή ερωτημάτων επί θεμάτων που απασχολούν προσωπικά, είναι ελεύθερη.

Ομιλητές θα είναι οι:

– Αλέξης Μητρόπουλος: Καθηγητής, Εργατολόγος.

– Γεώργιος Χριστόπουλος: Καθηγητής Φορολογικού Δικαίου.

Και οι εξειδικευμένοι Δικηγόροι:

– Δημήτριος Μπολόφης: Ειδικός επί των συντάξεων.

– Αριστοτέλης Κολοβός: Ειδικός επί των συντάξεων

– Δημήτριος Πετρόπουλος: Ειδικός επί εργασιακών θεμάτων.

Θα παραστεί ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας Ραφαήλ Μπαρού και μέλη της διοίκησης του ΕΚΝ-Δ. Έχουν προσκληθεί οι βουλευτές της Αργολίδας, Δημοτικοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις επαναπρόσληψης μέσω του Σωματείου καθώς και στις ημερομηνίες 15 και 16 Ιανουαρίου (115.00 έως 17.00) στα γραφεία του Σωματείου, στην παλαιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου.