Μια πρόταση για το Πύργο μας…

409

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

ΠΡΟΣ: Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Παναγόπουλο

            Εντεταλμένο Σύμβουλο  Τουρισμού κ. Αλέκο Γαλανόπουλο

 Μια πρόταση για τον Πύργο μας…

Είναι γεγονός ότι η εικόνα της Κεντρικής Πλατείας του Πύργου τα τελευταία χρόνια μας προκαλεί θλίψη.

Είναι εύλογο ότι επικροτούμε τις τελευταίες δηλώσεις του Βασίλη Παναγόπουλου, περί προτεραιότητας αποκατάστασης και παραμονής του Ηρώου της Πόλεως στην ίδια θέση.

Είναι επίσης γεγονός ότι η Πόλη μας έχει φανερή έλλειψη σε στοιχεία επισκεψιμότητας, δεν υπάρχουν κίνητρα που θα διεγείρουν κάποιον να έρθει σε αυτή.

Επίσης δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις των τέως και νυν Δήμαρχων για απόδοση τιμής στους δυο Ίκαρους μας που έχασαν την ζωή τους ανοικτά του Κατακόλου.

Μπορούμε λοιπόν να συνδυάσουμε την προσπάθεια για  επισκεψιμότητα στην Πόλη, την προσπάθεια για ένα σημείο αναφοράς (που σίγουρα θα προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες- θα αποφέρει εκατομμύρια φωτογραφίες και σίγουρα θα διαφημίσει ανέξοδα την Πόλη σε όλο τον κόσμο) και  παράλληλα την τήρηση και του λόγου και της υπόσχεσης των Πρώτων πολιτών του Δήμου.

Προτείνουμε λοιπόν την τοποθέτηση ενός Πολεμικού Αεροσκάφους πίσω από το Ηρώον, πάνω σε στήλη και με γωνία ανόδου 45ο να κοιτά προς το Κατάκολο. Εμείς, καλοπροαίρετα και ουσιαστικά, θέτουμε μία πρόταση, που μπορεί εύκολα να υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή, για το καλό της Πόλεώς μας

Υ.γ. Παραθέτουμε εικόνα ίδιας κατασκευής από F-104 (προτείνουμε τον ίδιο τύπο για διάφορους λόγους) από το ΤΟ F-104 ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΕΔΑ ΖΟΥΜΠΕΡΙ.