Δήμος Ναυπλιέων: «Τρέχουμε τώρα»!

217
Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ναυπλιέων

Τρέχουμε, για ανακοπή Διαταγών πληρωμής που είχαν εκδοθεί στο τέλος της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του Δήμου.

Τρέχουμε, για να νομιμοποιηθούν οι διαχειριστές των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου προκειμένου να ξεκινήσουν οι πληρωμές.

Τρέχουμε, για να τακτοποιηθούν τα γραφειοκρατικά της πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, προκειμένου να ξεκινήσει η περισυλλογή των αδεσπότων από το κέντρο και τις συνοικίες της πόλης.

Με την φράση «τρέχουμε» ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, “νομιμοποίησε” την κατεπείγουσα πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου (αυθημερόν γνωστοποίηση των υπό συζήτηση θεμάτων), με τρία θέματα προς συζήτηση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε θετικά επί των εισηγήσεων δίνοντας όπλα στη Δημοτική Αρχή για αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών.

Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, (Γέννησε η σύζυγός του Ελένη, το 6ο παιδί του και βρισκόταν στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ των Αθηνών). Ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με επιστολή του αιτιολόγησε την απουσία του και τη θέση του επί του πρώτου θέματος, ζητώντας να επιταχυνθεί ο διαχειριστικός έλεγχος των πεπραγμένων της προηγούμενης δημοτικής αρχής του Δημ. Κωστούρου.