3 βαθμούς από την κορυφή ο Παναργειακός, ήττα Ερμιονίδας (βίντεο)

Παναργειακός – Παναιγιάλειος  1-0

Μεγάλος νικητής με 1-0  ο Παναργειακός, στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο για τη 14η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Ο Παναιγιάλειος έχασε το αήττητο στο Άργος.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Άργους πέρασε στη βαθμολογία την ομάδα του Αιγίου και βρίσκεται σε απόσταση βολής (3 βαθμούς) από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η καλή μέρα δεν φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα στον Παναιγιάλειο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν από την αρχή και πριν συμπληρωθούν είκοσι λεπτά παιχνιδιού προηγήθηκαν 1-0 με σουτ του Τσιράκη (18ο λεπτό). Το γρήγορο γκολ του Παναργειακού αποπροσανατόλισε τους παίκτες της αιγιώτικης ομάδας, που προσπάθησαν να κάνουν την δική τους αντεπίθεση, που όμως δεν τους έβγαινε, είτε γιατί κόβονταν οι παίκτες από τους αμυντικούς τους Άργους ή κάπου έβρισκε η μπάλα και έβγαινε εκτός πορείας. Ήρθε στο ημίωρο και η αποβολή του τεχνικού Νίκου Μανούρα από τον ρέφερι Αναγνωστόπουλο (έχει παράπονα ο Παναιγιάλειος) και το «γλυκό έδεσε».

Στην επανάληψη ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να «πατήσει» καλύτερα στα πόδια του, οι Αργείτες είχαν την ψυχολογία μαζί τους, καθώς είχαν προηγηθεί, επεδίωξαν να φτάσουν σε ένα ακόμη τέρμα, που θα τους έδινε το δικαίωμα να «κλειδώσουν» τη νίκη, δεν το πέτυχαν (68ο Τσιώλης, 75ο Ντε Σόοουζα, 81ο Ελευθεριάδης), οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας» από την πλευρά τους όσο περνούσε η ώρα τόσο εκνευρίζονταν, καθώς δεν τα κατάφερναν να αξιοποιήσουν τις όποιες ευκαιρίες είχαν και στο τέλος έφυγαν με «σκυμμένο το κεφάλι», καθώς ηττήθηκαν από μια ομάδα, που ήταν στα μέτρα τους.

Ο Παναργειακός πέτυχε το γκολ που έκρινε τον αγώνα στο 17′ με σουτ του Τσιράκη μέσα από την περιοχή. Είχε προηγηθεί εκτέλεση φάουλ του Μαρίνη και κεφαλιά-πάσα του Καπετανάκη.

Δείτε το γκόλ του αγώνα:

Το φίλμ του αγώνα :

2′ Πρώτη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους, με την εκτέλεση φάουλ του Μαρίνη και την κεφαλιά του Ταβάρες που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ι. Παπαδόπουλου.

3′ Λάθος γύρισμα των αμυντικών του Παναργειακού, ο Λουκάς πήρε την μπάλα αλλά το πλασέ του έδιωξε με το σώμα ο πορτιέρο Καραργύρης.

10′ Επικίνδυνη κεφαλιά του Καπετανάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ι. Παπαδόπουλου.

18′ Γκοοολλλ για τον Παναργειακό, όταν από εκτέλεση φάουλ του Μαρίνη, ο Τσιράκης με σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιγιάλειου.

24‘ Μεγάλη ευκαιρία για τους Αιγιώτες, με το ψαλιδάκι του Μακρή να κοντράρει σε αμυνόμενους και συγκεκριμένα στον Ροκαϊ και να φεύγει κόρνερ.

32′ Αποβολή με δύο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία στον Νίκο Μανούρα, ο οποίος αποβάλλεται από τον πάγκο της ομάδας του Παναιγιάλειου.

34′ Άσχημη εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, η μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια του Καραργύρη.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Βαγγέλη Μακρή του Παναιγιαλείου.

57′ Κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Βασίλτση.

58‘ Μπαλιά του Ντε Σόουζα παράλληλα προν την εστία του Παπαδόπουλου, ο Ελευθεριάδης δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή.

60′ Ο Αιγιώτης Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος και πρώην ποδοσφαιριστής των “μελανόλευκων” μπαίνει στον αγώνα στην θέση του Τσιράκη.

65′ Κίτρινη κάρτα και στον Σκούρτα και τράβηγμα φανέλας ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων

68′ Σέντρα από τον Ντε Σόουζα, κεφαλιά του Τσιόλη λίγο δίπλα από το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

69′ Αδύναμο σουτ του Κραγιόπουλου, μπλοκάρει εύκολα ο Καραργύρης.

72′ Διαμαρτυρίες για κράτημα στον Μακρή σε προσπάθεια για σούτ, ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος δίνει επιθετικό φάουλ.

75′ Καλό σουτ του Ντε Σόοουζα μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

78′ Κίτρινη κάρτα στον Λουκά για μαρκάρισμα στον Μούγιο.

81‘ Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε γύρισμα του Ελευθεριάδη που κόντραρε σε αμυνόμενους του Παναιγιαλείου.

88′ Γυριστό σουτ του Ντε Σόουζα, η μπάλα φεύγει άουτ.

Τέλος στον αγώνα, με τον Παναιγιάλειο να γνωρίζει την ήττα στο Άργος με 1-0

Συνθέσεις :

Παναργειακός (Γ. Βαζάκας) : Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Καπετανάκης, Ροκαϊ, Μαρίνης, Ελευθεριάδης, Τσιόλης (79′ Γάσπαρης), Ταβάρες (74′ Μούγιος), Τσιράκης (60′ Σακελλαρόπουλος), Ντε Σόουζα

Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας) : Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Μωραϊτης (85′ Τ. Παπαδόπουλος), Κυριακίδης, Κοντοχρήστος, Βίτος (62′ Σκούτας), Κραγιόπουλος, Λουκάς (85′ Κοτσόκολος), Βασίλτσης (79′ Βιλανάκης), Φωκαϊδης, Μακρής

Διαιτητής : Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί : Ανδρέας Κωστάκης (Αν. Αττικής) – Χρήστος Γκούβας (Αν. Αττικής)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η Βαθμολογία :

Θύελλα Ραφήνας – ΑΕ Ερμιονίδας (1-0)

Απ’ το… πουθενά και μετά από μια άτυχη στιγμή, σε φάση που η ΑΕ Ερμιονίδας είχε κατοχή της μπάλας, η ομάδα μας δέχτηκε γκολ στο 74’ από

τη Θύελλα Ραφήνας, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» την Κυριακή (10/12), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με αποτέλεσμα να γνωρίζει… τζάμπα ήττα (1-0) και έτσι να φύγει με… άδεια χέρια από μια έδρα, που θα μπορούσε να κατακτήσει τουλάχιστον τον βαθμό. Σκόραρε για τη γηπεδούχο ο Αγγέλης με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ο σύλλογός της Ερμιονίδας έμεινε στους επτά βαθμούς και έχει μπροστά του δύσκολο έργο όσον αφορά στην παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθειά του συνεχίζεται με στόχο μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση της εικόνας μας σε ατομικό και συνολικό επίπεδο με σταθερότητα στα καλά διαστήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε ο ιδρώτας των παικτών να συνοδευτεί με την κατάκτηση βαθμών. Αρκεί να περιοριστούν λάθη που έχουν στοιχίσει, και έχουν ως αποτέλεσμα οι ίδιοι οι παίκτες να… αδικούν την προσπάθειά τους στο γήπεδο. Την ίδια ώρα, που συνεχίστηκαν και ατυχίες, όπως οι τραυματισμοί παικτών. Με απουσίες αγωνίστηκε, άλλωστε, η ΑΕ Ερμιονίδας και στη Ραφήνα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι δυο αλλαγές έγιναν λόγω τραυματισμών των Κάλα, Κουζή, ενώ και ο Κορακιανίτης έπαιξε από το 10’ με ενοχλήσεις.

Μια… πονεμένη ιστορία αποτελεί το κομμάτι της διαιτησίας, καθώς και στο τελευταίο ματς οι παίκτες έπρεπε να… φτύσουν αίμα για να πάρουν υπέρ τους φάουλ από τον ρέφερι Κωνσταντίνο Αρβανίτη (συνδ. Αθηνών), ειδικά από τη μεσαία γραμμή και προς την αντίπαλη περιοχή. Αυτό συνέβη και σε δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις στο τέλος του αγώνα, όταν ο σύλλογός μας πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε φάουλ σε Τριμπόνια και Σαρτόρι κοντά στην περιοχή… Ελέγχονται και οι βοηθοί Θεόδωρος Γαλάνης (πρώτος) και Νικήτας Βλατάκης για υποδείξεις οφσάιντ, σε δυο φάσεις που άφησαν επιθέσεις της γηπεδούχου και άλλες δυο που σταμάτησαν τους παίκτες μας.

Η ομάδα της Αργολίδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να κλείσει στη Θύελλα Ραφήνας τους χώρους στον άξονα και να ελέγξει το ματς στη μεσαία γραμμή, ώστε να… σβήσει το παιχνίδι της γηπεδούχου. Στη συνέχεια προσπάθησε να φτάσει στην αντίπαλη εστία με άμεσο παιχνίδι και θα μπορούσε, στο πρώτο ημίχρονο, εάν υπήρχε… καθαρό μυαλό να βρει γκολ. Διάστημα στο οποίο απείλησε και η γηπεδούχος. Σε φάσεις που οι περισσότερες προήλθαν, πάντως, μετά και από ατομικά λάθη παικτών, ενώ χάθηκαν και προσωπικές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, καθώς μόνο ο Σαρτόρι έδειχνε απροσπέλαστος. Η Θύελλα Ραφήνας κοίταξε, μάλιστα, να μη… γεννηθεί κίνδυνος κοντά στην περιοχή της, όταν είδε ότι μπορούσε να απειληθεί, με αποτέλεσμα οι παίκτες της σε πολλές περιπτώσεις να διώχνουν από την άμυνά τους και με μεγάλες μπαλιές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση κατάφερε να… σβήσει και άλλο το παιχνίδι των αντιπάλων της, με στόχο να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή, όταν ανακτούσε την μπάλα, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά. Η ΑΕ Ερμιονίδας προσπάθησε ξανά να κλείσει τους χώρους, αφήνοντας σε πολλές περιπτώσεις τη γηπεδούχο να κυκλοφορεί την μπάλα.

Στο 65’ ο Κάλα δεν μπόρεσε να συνεχίσει, μετά από τη δεύτερη φορά που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο, σε στιγμή που θα μπορούσε η ομάδα μας να κερδίσει φάουλ σε μαρκάρισμα στον Ζεκιράι. Από αυτό το λεπτό φάνηκε ότι εάν υπήρχε νικήτρια θα κρινόταν στη… στιγμή.

Έτσι, στο 74’ η γηπεδούχος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που έγιναν σε φάση που η ομάδα Ερμιόνης δεν κατάφερε να δίωξει την μπάλα, ανέκτησε κατοχή της μπάλας, και πέτυχε το 1-0 απ’ το… πουθενά. Ακολούθως ο αγώνας απέκτησε «άγρια» ομορφιά, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν για την ισοφάριση, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Φιλμ αγώνα:

7’: Ο Φύτρος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Ντάφλας σούταρε και η κόντραρε στα σώματα αμυντικών.

12’: Ο Τζιέρης γύρισε την μπάλα προς τον Πονηρό με το κεφάλι, ο τελευταίος έδιωξε συρτά, ο Κωτσάκης σούταρε από μακριά, αλλά η μπάλα κόντραρε.

14’: Ο Γουλάς σούταρε και μπλόκαρε ο Πονηρός.

17’: Ο Χίσο εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ανδρίκος έπιασε την κεφαλιά, ακολούθησε σουτ του Μαντζώρου υπό την πίεση του Τζέρη και μπλόκαρε ο Πονηρός.

19’: Κεφαλιά του Ανδρίκου, μετά από φάουλ του Ντάφλα, πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

20’: Ο Γουλάς σούταρε, μετά από σέντρα του Χίσο, και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, καθώς κόντραρε σε αμυντικούς.

24’: Η ΑΕ Ερμιονίδας έφυγε πολύ ωραία στην αντεπίθεση, με τον Κάλα να τροφοδοτεί τον Τριμπόνια και αυτός να περνάει δεξιά στον Πορφυρόπουλο. Αυτό βρήκε ξανά τον Τριμπόνια, ο οποίος από το ύψος της περιοχής σούταρε, μετά από προσποιήσεις και μπλόκαρε ο Κούμης.

31’: Νέα όμορφη επίθεση από την ομάδα, όταν ο Κάλα βρήκε τον Φυτόπουλο από δεξιά. Ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Κάλα δεν πρόλαβε την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή.

33’: Ο Χίσο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Γούλας έστρωσε στον Ντάφλα, ο οποίος σούταρε και ο Σαρτόρι απέκρουσε μέσα στην περιοχή.

34’: Κεφαλιά του Χίσο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα, πέρασε λίγο άουτ από δεξί δοκάρι.

35’: Ο Φυτόπουλος βρήκε όμορφα τον Κάλα, ο οποίος έφτασε κεντρικά στο ύψος της περιοχής, σούταρε και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

42’: Ο Κουζής έκοψε με το κεφάλι επικίνδυνη σέντρα του Γούλα.

44’: Η ΑΕ Ερμιονίδας έχασε σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Κάλα βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση προχώρησε, πάτησε περιοχή, σούταρε και μπλόκαρε και Κούμης. Θα μπορούσε να είχε… σπάσει την μπάλα σε Τριμπόνια (αριστερά) και Φυτόπουλο (δεξιά) που περίμεναν…

45’+1: Κεφαλιά του Μαρτίνου πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι, μετά από κόρνερ του Ντάφλα.

49’: Κεφαλιά του Αγγέλη, μετά από κόρνερ Ντάφλα και η μπάλα πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι.

53’: Ο Ντάφλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ανδρίκος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κόντραρε. Στη συνέχεια ο Κουζής έδιωξε γύρισμα του Ντάφλα μέσα από την περιοχή.

55’: Μετά από βαθιά μπαλιά του Φλώρου, ο Σαρτότι κόντραρε μέσα στην περιοχή προσπάθεια του Κωτσάκη (φάνηκε ότι έφυγε από θέση οφσάιντ).

56’: Ο Ψύχας πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ προ του Αγγέλη μετά από βαθιά μπαλιά, ενώ φάνηκε ότι ο παίκτης της γηπεδούχου ξεκίνησε από θέση οφσαίντ.

58’: Εκτέλεση φάουλ του Ντάφλα απέκρουσε ο Πορφυρόπουλος με το κεφάλι μέσα στην περιοχή και στη συνέχεια μπλόκαρε ο Πονηρός.

61’: Ο Τριμπόνιας βρέθηκε από αριστερά, μετά από ωραία ανάπτυξη της ομάδας μας, έκανε τη σέντρα και ο Κάλα μέσα στη μικρή περιοχή δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα με το κεφάλι.

63’: Ο Ντάφλας έπιασε την κεφαλιά, υπό την πίεση του Τζιέρη, σε σέντρα του Αγγέλη και η μπάλα έφυγε πλάγια.

67’: Ο Ζεκιράι από τον άξονα βρήκε πολύ όμορφα τον Φυτόπουλο στα δεξιά και αυτός πέρασε με τη… μία στον Τριμπόνια αριστερά, αλλά ο έμπειρος επιθετικός δεν πρόλαβε να βρει την μπάλα σε πρώτο χρόνο να βρεθεί μέσα στην περιοχή, βλέποντας εστία.

74’: Γκολ, 1-0. Ο Κουζής έκοψε τον Γκούμα από δεξιά και προσπάθησε να διώξει, αλλά τον κόντραρε ο αντίπαλός του και η μπάλα πήρε ύψος. Βρήκε ξανά στον Γκούμα, ο Χίσο μόνος του έκανε άμεσα την σέντρα και ο Αγγέλης σκόραρε με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.

84’: Ο Τζιέρης εκτέλεσε φάουλ και βρήκε πολύ όμορφα αριστερά τον Κορακιανίτη, ο οποίος έκανε γλυκιά και επικίνδυνη σέντρα αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.

Ο διαιτητής του αγώνα Κωνσταντίνος Αρβανίτης, είχε για βοηθούς τους Θεόδωρο Γαλάνη και Νικήτα Βλατάκη, όλοι του συνδέσμου Αθηνών. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Σαρτόρι (41’), Τζιέρης (66’), Κωτσάκης (68’), Τσούκας (80’), Γούλας (83’), Καράι (90’+1). Παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα και οι δυο γυμναστές των ομάδων (Καραμάνωφ στο 66’ και Καρκαλέτσος στο 87’).

Οι συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κούμης, Φύτρος, Φλώρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Ντάφλας (78′ Τσούκας), Γούλας, Μαρτίνος, Κωτσάκης (71′ Γκούμας), Χίσο, Αγγέλης (88′ Σουλτανίδης).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Κουζής (77′ λ.τ. Καράι), Κορακιανίτης, Τζιέρης, Σαρτόρι, Τριμπόνιας, Ζεκιράι, Κάλα (65′ λ.τ. Δρόσος), Πορφυρόπουλος, Ψύχας, Φυτόπουλος.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα :

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν