Όλοι οι αγώνες ποδοσφαίρου της Αργολίδας

63

Γ’ Εθνική κατηγορία 3ος όμιλος:

Tην Κυριακή στις 11:30 στο Πυλί θα γίνει το ματς για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) ανάμεσα σε Α.Ο Πυλίου και Παναργειακό.

Η ομάδα του Άργους πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου και διατήρησε το εντός έδρας αήττητο. Μπήκε δυναμικά στο ματς, είχε δύο πολύ καλές στιγμές και δικαιώθηκε στο 18′ όταν άνοιξε το σκορ με σουτ του Τσιράκη. Στο 24′ η μοναδική φορά που απειλήθηκε στα μετόπισθεν και κράτησε εύκολα το μηδέν. Στην επανάληψη έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα, είχε δύο ευκαιρίες για να καθαρίσει τη νίκη, την οποία και πανηγύρισε έντονα μετά τη λήξη. Με μία μόλις ήττα στα τελευταία οχτώ ματς (5-2-1), ανέβηκε στην 4η θέση και στο -3 από την κορυφή. Κοιτάει πλέον την κορυφήκαι καλείτε να πάρει την νίκη εκτός έδρας απέναντι σε ένα αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας που θα τα παίξει όλα για όλα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Α.Ο Πυλίου γνώρισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική από τον Βύζα Μεγάρων με 2-0 και την ήττα από την Ελλάς Σύρου με 2-1 παραμένοντας σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Με μία μόλις νίκη στα τελευταία εννέα ματς (1-2-6) παρέμεινε στη 15η θέση της βαθμολογίας και στο -8 από τη σωτηρία.

Το Πυλί παίζει ένα από τα πιο σημαντικά ματς στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή και μολονότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, εντούτοις θα τα δώσει όλα. Ο Παναργειακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ωστόσο εκτός έδρας δεν εμπνέει σιγουριά.

 

Ακούστε τον αγώνα του ΑΟ Πυλίου – Παναργειακός από το Ζωντανά ραδιοφωνικά από το Άργος και το Aigio Sports Web Radio

https://aigiosports.gr/?page_id=25

 

Η ΑΕ Ερμιονίδας έχει μπροστά της νέο σημαντικό παιχνίδι αυτή την Κυριακή (17/12), στις 15:00, για τον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ Κόρινθος, που είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για την 15η αγωνιστική

Πολύ δύσκολο το έργο της Ένωσης που βρίσκετε σε κομβικό σημείο αφού χρειάζεται τους βαθμούς ώστε να έχει ελπίδες στην παραμονή της κατηγορίας που αυτή την φορά έχει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κορίνθου που στην κορυφή του Πρωταθήματος.

Η ομάδα της Ερμιόνης προέρχεται από σερί ηττών έχοντας παίξει καλό ποδόσφαιρο αλλά η τύχη ποτέ δεν ήταν με το μέρος της.

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ θέλουν την βοήθεια του κόσμου , στο νέο κομβικό ματς, ώστε να ενισχύσουν και με τη βοήθεια σας να φτάσουν στην κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος που τόσο ανάγκη έχει ο σύλλογός

Βαθμολογία  Γ Εθνικής 3ος όμιλος:

 

Α1 κατηγορία Αργολίδας

Βαθμολογία :

Α2 κατηγορία

1ος όμιλος

Βαθμολογία Α2 1ος όμιλος

Α2 κατηγορία 2ος  όμιλος

Βαθμολογία Α2 κατηγορία 2ος  όμιλος :

Β΄ κατηγορία  τοπικού

Βαθμολογία  Β’ κατηγορία τοπικού:

 

Β’ Εθνική γυναικών

Βαθμολογία Β’ Εθνική γυναικών :

Γ’ εθνική γυναικών

Βαθμολογία Γ΄ εθνική γυναικών: