Το Εργατικό Κέντρο δίνει το παράδειγμα

109
ΕΚΝΕ, ένα μέρος των υπό διανομή τροφίμων, συσκευασμένο για παράδοση στους δικαιούχους

Αν και οι δράσεις του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας για στήριξη των εργαζομένων, εν όψει εορτών, δεν διαφημίζονται από τον Πρόεδρο του ΕΚΝ-Ε Ραφαήλ Μπαρού ωστόσο, η ανταπόκριση που έχουν στον κόσμο και η οικονομική ανάσα που προσφέρουν στους ωφελούμενους, δεν περνούν απαρατήρητες. Αντιθέτως, σχολιάζονται θετικά κα πολλές φορές σε αντιδιαστολή με την μηδενική (σχεδόν) ανάλογη δραστηριότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Περισσότερες από 500 οικογένειες, τροφοδοτήθηκαν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, την προηγούμενη εβδομάδα, με τιμές που πολλές εξ αυτών ήσαν κατώτερες της χονδρικής τιμής πώλησης των (εξαιρετικής ποιότητας και εύστοχης επιλογής) προϊόντων.

Σήμερα, 22 Δεκεμβρίου, μία ακόμα ροή “αφανών” συμπολιτών μας, εμφανίσθηκε να κατευθύνεται σιωπηλά και αθόρυβα προς την οδό 25ης Μαρτίου όπου βρίσκεται το κτήριο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου.

Έμπαιναν μέσα και όταν αποχωρούσαν, ένα χαμόγελο έσκαγε στα χείλη τους και είχαν μία τσάντα με τρόφιμα και άλλα είδη  πρώτης ανάγκης στα χέρια τους.

Περισσότερες από 100 οικογένειες, θα περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, με εξασφαλισμένα τρόφιμα, χάρις στην πρωτοβουλία του ΕΚΝ-Ε και την στήριξη δύο γνωστών αλυσίδων Super Market που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Ναυπλίου.

Ο ίδιος ο Ραφαήλ Μπαρού δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και μόνο μετά από πίεση οφελούμενου από την πρωτοβουλία δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας για πάρα πολλά χρόνια γίνεται παράδειγμα προς μίμηση σε άλλους δημοτικούς και όχι μόνον φορείς.