ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Featured2ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δείτε σήμερα τον Παναργειακού στην Ρόδο (LIVE STREAMING)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου η τελευταία αγωνιστική για φέτος που θα αναδείξει και τον πρωταθλητή χειμώνα. Ο Παναρειακός φιλοξενείται στην Ρόδο στο μεγάλο ντέρμπι της 16 αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν και διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άργους προέρχεται από στραβοπάτημα εκτός έδρας αφού δεν  μπόρεσε να περάσει χωρίς απώλειες, αφήνοντας άλλους δύο βαθμούς μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον ΑΟ Πυλίου. Απείλησε στο 12′ με τον Ελευθεριάδη, στο 39′ η μοναδική φορά που ανησύχησε στα μετόπισθεν. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχε καλή στιγμή και πάλι με τον Ελευθεριάδη. Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι πήγε περισσότερο στις στατικές φάσεις και λίγο έλειψε στο 92′ να την.. πατήσει και να ηττηθεί, αλλά τελικά πήρε τον πόντο. Αήττητος στα τελευταία έξι ματς (4-2-0), στη 4η θέση της βαθμολογίας και στο -5 από την κορυφή. Εκτός έδρας έχει απολογισμό 2-2-3.

Για την ομάδα της Ρόδου Είχε μία ακόμα απώλεια βαθμών, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ελλάς Σύρου στην Ερμούπολη και έμεινε στο -3 από την κορυφή και την Κόρινθο. Ο έντονος άνεμος που επικρατούσε δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες και των δυο ομάδων. Στο 23′ ο Μανουσάκης είχε σημαντική επέμβαση, λίγο πριν το φινάλε είχε καλή στιγμή με τον Νικολόπουλο. Στην επανάληψη έδειξε δυσκολία στο να δημιουργήσει εύκολα κάποια φάση για την αντίπαλη εστία και γλίτωσε το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Κόντρα στη ροή του ματς και συγκεκριμένα στο 68′ ο Μίσκου με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο στο 89′ δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και ενώ είχε πιστέψει στη νίκη. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς της. Εντός έδρας τρέχει αήττητο σερί 21 αγώνων (18-3-0), φέτος έχει 4-3-0

Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι αφού ο νικητής της αναμέτρησης θα είναι μια ανάσα από την κορυφή και βασικός διεκδικητής της πρώτης θέσης του ομίλου.

Δείτε αποκλειστικά τον αγώνα ΑΣ ΡΟΔΟΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Εδώ:https://www.youtube.com/@xxsportsvideos/streams

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Στα Φιλιατρά απέναντι στην Εράνη θα ολοκληρώσει η ΑΕ Ερμιονίδας τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2023, καθώς θα αγωνιστεί την

Σήμερα, Τετάρτη (20/12) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης το μεσημέρι της Τρίτης (19/12). Οι παίκτες πραγματοποίησαν κυρίως ασκήσεις με μπάλα, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Ο σύλλογός τα Ερμιόνης έχει μπροστά του ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσει με σοβαρότητα και πίστη για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος, ώστε να πάρει βαθιά… βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη που δίνει για να αναρριχηθεί και να έχει περισσότερες ελπίδες για την παραμονή.

Οι παίκτες που είναι στη διάθεση του Παναγιώτη Διλμπέρη θα ταξιδέψουν στην πόλη της Μεσσηνίας, και λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση θα τους ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι.

*Στον πάγκο της Εράνης Φιλιατρών κάθεται ο Θοδωρής Γιακαλής, ενώ γυμναστής στον σύλλογο της Μεσσηνίας είναι ο Κομνηνός Μπατζάκας. Αμφότεροι εργάστηκαν στον σύλλογό  την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Βαθμολογία

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν