Δήλωση Δ. Κωστούρου για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

52
Δημήτρης Κωστούρος

“Ορκίστηκε σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2023 το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα» Δημήτρης Κωστούρος, οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη μας ευχόμαστε στη νέα δημοτική αρχή να έχει μια εποικοδομητική θητεία.

Ευελπιστούμε η προσπάθεια της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής της τελευταίας δεκαετίας να συνεχιστεί από τον νέο Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό. Πραγματοποιήθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Σε όλα αυτά τα χρόνια η παράταξη μας «Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα» αγωνίστηκε με εντιμότητα, ακεραιότητα, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια, για μία Τοπική Αυτοδιοίκηση όλων των πολιτών ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων.

Οι πολίτες στις εκλογές του Οκτωβρίου που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν επιθυμούν από εμάς ουσιαστική αντιπολίτευση.

Δηλώνουμε παρών στις νέες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας για το καλό του τόπους μας. Δεσμευόμαστε ως παράταξη ότι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αυτό θα πράξουμε ασκώντας σοβαρή και αποτελεσματική αντιπολίτευση.

Για την επόμενη πενταετία θα συνεχίσουμε την προσπάθεια της τελευταίας δεκαετίας με στόχο ο Δήμος Ναυπλιέων να γίνει Ευρωπαϊκό πρότυπο, σύγχρονο, με δομές και υποδομές αντάξιες της ιστορίας του και της μεγάλης πολιτιστικής κληρονομιάς της.”

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)