Γ΄ Εθνική: Μια ισοπαλία και μια ήττα (2Χβίντεο)

Α.Ο ΠυλίουΠαναργειακός  0-0

Στην ισοπαλία έμειναν Α.Ο Πυλίου και Παναργειακός για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) σε ένα ματς χωρίς τέρματα. Λιγοστές φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες με τον Δρόσο στις καθυστερήσεις να χάνει σπουδαία ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Πυλίου.

Η ομάδα του Γ. Βαζάκα υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία από τον μαχητικό ΑΟ Πυλίου (0-0) και είδε την απόσταση από την κορυφή να ανεβαίνει στους πέντε βαθμούς. Ήταν, μάλιστα, η πέμπτη «γκέλα» σε επτά αποστολές των πράσινων μέχρι στιγμής, γεγονός που δείχνει ότι ειδικά μακριά από την Αργολίδα δυσκολεύεται να «χτίσει» χαρακτήρα Πρωταθλητή. Από την άλλη, οι «βυσσινί» απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας και έδειξαν διατεθειμένοι να παλέψουν για την παραμονή τους στην Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και στο 12’ απείλησαν όταν ο Ελευθεριάδης δοκίμασε τα πόδια του έξω απ’ την περιοχή με τον Καζέλη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Παναργειακός κυκλοφορούσε αλλά δεν έβρισε λύσεις, με τον Α.Ο Πυλίου να κλείνει ιδανικά τους χώρους. Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό και στο 39’ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 39’ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του απ’ τον Μπριλάκη, η κεφαλιά του Συντιχάκη πέρασε έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Καραργύρη

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναργειακός απείλησε όταν στο 46′ ο Μαρίνης εκτέλεσε το κόρνερ απ’ τα δεξιά και ο Ελευθεριάδης πήρε την κεφαλιά με τον Καζέλη να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα. Το ματς ήταν στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος με τον Α.Ο Πυλίου να αμύνεται ιδανικά ενώ στο 73′ απείλησε με το πλασέ του Χατζηβασίλη να περνά άουτ.

Όσο περνούσε η ώρα το παιχνίδι πήγε περισσότερο στις στημένες φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν τεράστια ευκαιρία στο 92′ να πάρουν τη νίκη όταν μετά από κάθετη του Πολύζου, ο Βουκομάνοβιτς έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Δρόσο αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά πάνω απ’ τα δοκάρια του Καραργύρη. Η τελευταία φάση του ματς ήρθε στο 95′ με τον Μαρίνη να εκτελεί το κόρνερ και τον Γάσπαρη να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Κουρκουνασιός-Παπαδάμ (Πειραιώς)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Μούλας, Μπριλάκης (88′ Τζανουλίνος), Πολύζος, Βουκομάνοβιτς, Κότζα, Τσιτσεκίδης (88′ Λάντζιος), Χατζηβασίλης, Σχουλλής (75′ Χατζηνικολάου), Αλομπισάτ (65′ Δρόσος)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Καπετανάκης (84′ Σάαντο), Ροκάι, Τσιώλης, Μαρίνης, Ροντρίγκες (62′ Τσιράκης), Ντε Σόουζα, Ελευθεριάδης (79′ Γάσπαρης), Σακελλάροπουλος.

Δείτε τις καλύτερςς φάσεις του αγώνα ΑΟ Πυλίου – Παναργειακός:

Ένωση Ερμιονίδας – ΠΑΣ Κορίνθου  0-3

Μεγάλη… ωφελημένη της 15ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ήταν η Κόρινθος, η οποία θα κάνει Χριστούγεννα από την κορυφή της κατάταξης, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα παιχνίδια της αγωνιστικής της Τετάρτης (20/12).

Στην καλύτερη στιγμή φαίνεται πως βρήκε την φόρμα της ξανά η Κόρινθος, που πέρασε σα σίφουνας από την Ερμιονίδα, κερδίζοντας με 3-0 την τοπική ομάδα. Εκμεταλλεύτηκε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες της Ρόδου και του Αστέρα Βάρης (αλλά και του Παναιγιάλειου) και ξέφυγε με τρεις βαθμούς από τους διώκτες της.

Για ακόμα μια φορά η Ερμιονίδα δεν είχε την τύχη με το μέρος της… χάρη σε κεφαλιά του Καλούση μετά από κόρνερ του Δερμιτζάκη που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό να χαλάσει την ψυχολογία των παιχτών της Ένωσης,  την στιγμή που είχαν αντέξει όλη την πίεση από την ανώτερη αγωνιστικά ομάδα της Κορίνθου.

O ΠΑΣ Κόρινθος προηγήθηκε με τον Καλούση στο 45’+  και διπλασίασε τα τέρματά του στο 63΄ με τον Ζαχαράκη. Το 0-3 πέτυχε ο Τσέλιος στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Κορακιανίτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Ζεκιράι, Τριμπόνιας, Πορφυρόπουλος, Λαλόρ (46′ Καραφιλάι), Δρόσος, Ψύχας (78′ Καράι), Τάσιος

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Αντρέας Μπαρμπολούτσι): Διασσινός, Παπαχρήστος, Καλούσης (83′ Πατελάκης), Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπανικολάου (83′ Τσέλιος), Χαλάτσης, Ζαχαράκης (87′ Χαρτσιάς), Δερμιτζάκης (69′ Συρεγγέλας), Νικολάου, Ροχάνο (69′ Μερκούρη).

 

Αποτελέσματα:

Βαθμολογία  Γ Εθνικής

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Λύσης

Με 42 υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό της, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ διεκδικεί διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές της…

% μέρες πρίν

Έφυγε από την ζωή ο τ. Δήμαρχος Κρανιδίου Νικόλαος Κοντογιάννης

Σχεδόν ταυτόχρονα με την γνωστοποίηση του θανάτου του τ. Δημάρχου Κρανιδίου Νικόλαου Κοντογιάννη, με σχετική…

% μέρες πρίν

Καλή… αποτυχία Μαρίνα

 γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Θα μπορούσε άραγε ποτέ μία αποτυχημένη προσπάθεια να θεωρηθεί ως μία…

% μέρες πρίν

Ανάσταση της Αλληλεγγύης

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου προσέφερε την Κυριακή του Πάσχα, ημέρα της αγάπης και της…

% μέρες πρίν

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου χάρισε χαμόγελα

Περισσότερες από 100 οικογένειες, στο Ναύπλιον, γιόρτασαν την Κυριακή της Ανάστασης συμπληρώνοντας τις ανάγκες διατροφής…

% μέρες πρίν

Πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Παναργειακός, τα σάρωσε όλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής  και την άνοδο στην Β Εθνική,…

% μέρες πρίν