Συγκέντρωση Αστυνομικών: «ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ»

36

Δεν έχουν πολλά όπλα στη φαρέτρα τους οι Αστυνομικοί, προκειμένου να πιέσουν την φυσική και πολιτική ηγεσία τους για την επίλυση εξωφθάλμως ορθών αιτημάτων.

Η δολοφονική επίθεση που έστειλε τον 331χρονο προστάτη του νόμου, στον προθάλαμο του θανάτου, ήταν λογικό να τους ωθήσει στα άκρα.

Δεν περιορίστηκαν σε μια απλή διαμαρτυρία, ούτε στην προσφορά αίματος για την σωτηρία του συν-αδελφού τους. Προχωράνε και σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, καλώντας σε συγκέντρωση ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικούς, για αύριο Δευτέρα στις 14.00 έξω από το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, όπου ευρίσκεται το μνημείο των συναδέλφων τους που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

«Την 18/8/2023  η Ένωση μας εξέδωσε έγγραφο διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα κατά της ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση.

   Μέτα από λίγους μήνες  είμαστε πάλι θεατές και νιώθουμε  ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ μπροστά σε  μια απόπειρα ανθρωποκτονίας από καθέξη παραβατικά άτομα που φορούν τον μανδύα του φιλάθλου εναντίον ενός ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ενός ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Αλήθεια, εκείνα τα μέτρα που με θέρμη τα υποστηρίξατε, δεν απέδωσαν;;;;;;

   Κύριοι, σας κρούσαμε τον κώδωνα και σας προειδοποιήσαμε ότι μετατρέπετε τουςΑστυνομικούς σε κινούμενους στόχους συμμοριών που δρουν με την ανοχή σας…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…. ΕΩΣ ΕΔΩ….

   Πόσο αίμα θέλετε για να καταλάβετε ότι το επάγγελμα μας είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ;;;;

   Ήρθε η ώρα να θωρακίσετε τον θεσμό της Αστυνομίας, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

   Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, αυτή είναι ώρα ευθύνης, απέναντι στο συνάδελφο μας αλλά και απέναντι στους ίδιους μας τους εαυτούς….

      Σας ΚΑΛΟΥΜΕ τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 να διαμαρτυρηθούμε  έξωθεν της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας όλοι μαζί..

   Το οφείλουμε στο συνάδελφο μας, σε εμάς τους ίδιους αλλά και στις οικογένειες μας.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ…

   Η Ένωση μας δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλάι του βαριά τραυματισμένου συναδέλφου μας με όλες τις δυνάμεις της. Ήδη τα μέλη μας έχουν σπεύσει να δώσουν αίμα και το ενδιαφέρον τους είναι έμπρακτο και αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό…

   Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και ο συνάδελφος μας να επιστρέψει γρήγορα κοντά στην οικογένεια του..

   Γνωρίζουμε ότι επρόκειτο για ένα ΜΑΧΗΤΗ και θα κερδίσει και αυτή την ΜΑΧΗ..

   Τέλος ανακοινώνετε ότι η Ένωση μας, θα χορηγήσει στους συναδέλφους που μετέχουν στη Διμοιρία Υποστήριξης Αργολίδας δύο τουρνικέ με την ευχή να μη χρειαστούν ποτέ και πάντα να επιστρέφουν γεροί στις οικογένειες τους».