Ο Διομήδης Άργους επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους

17

Τη χαρά να βρεθεί κοντά στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους και να παίξουν μαζί τους Χάντμπολ είχε ο Διομήδης

Σύσσωμη η αντρική ομάδα συνοδευόμενη από τον προπονητή μας Γιώργο Ζαραβίνα, τον βοηθό προπονητή Αντρέα Βασιλόπουλο και την Υπεύθυνη των Ακαδημιών Γεωργία Παπαδημητρίου συνομίλησαν με τα παιδιά και τους καθοδήγησαν στην πρώτη τους επαφή με το άθλημα του χάντμπολ.

Σε μια ηλιόλουστη ημέρα τα παιδιά γέμισαν χαρά δοκιμάζοντας τα πρώτα τους σουτ απέναντι στους τερματοφύλακες μας επιδεικνύοντας αξιοζήλευτο ταλέντο στο σκοράρισμα!

Και τί καλύτερο για να κλείσει η όμορφη αυτή εκδήλωση από ένα δώρο! Η Διοίκηση του Συλλόγου, μαζί με τον προπονητή μας Γιώργο Ζαραβίνα και τις εφόρους των Ακαδημιών πρόσφεραν σε κάθε παιδί ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι για να περάσουν όμορφα τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους που πλησιάζουν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του σχολείου κ. Γιάννη Πασπαλιάρη, καθώς και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για την εγκάρδια υποδοχή τους στην ομάδα μας. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των μικρών μας φίλων και με μεγάλη μας χαρά θα τους περιμένουμε και στο γήπεδο σε κάποιον αγώνα οπότε αυτό καταστεί εφικτό.