30ό Ράλλυ Σπριντ Γραίκα 2023 – Με 33 συμμετοχές!

50

Το 30ό Ράλλυ Σπριντ Γραίκα, ο αγώνας που ρίχνει την αυλαία του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος για το 2023 θα διεξαχθεί το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου με 33 συμμετοχές. Διοργανωτής είναι το αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) και θεσμικοί υποστηρικτές είναι ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και ο Δήμος Ζαχάρω. Ο αγώνας έχει την υποστήριξη του Συλλόγου Φιλοπροόδων Κρεστένων και του Δασικού Συνεταιρισμού Γραίκα.

Το 30ο Ράλι Σπριντ Γραίκα αποτελείται από την ειδική διαδρομή, «Γραίκα», μήκους 12,2 χιλιομέτρων, η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έχει χρησιμοποιηθεί παλαιότερα σε Ολυμπιακό Ράλι, μία ειδική που είναι φαρδιά και τεχνική. Το συνολικό μήκος των αγωνιστικών χιλιομέτρων ανέρχεται στα 36,60χλμ, ενώ το συνολικό μήκος αγώνα είναι 118,17 χλμ.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διεξαγωγής της Γιορτής της Σταφίδας Κρεστένων, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του αγώνα (ώρες 14:00 έως 17:00). Tο Service Park θα λειτουργήσει από το πρωί του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου (ώρα 10:00) έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, μετά το πέρας του αγώνα, στον ίδιο χώρο. Το βράδυ του Σαββάτου θα υπάρχει η δυνατότητα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να παραμείνουν στο Service Park, καθώς θα υπάρχει φύλαξη από εταιρεία Security.

Την Κυριακή ο αγώνας θα εκκινήσει από το Service Park στις 09:20 και ο τερματισμός θα λάβει χώρα στην Πλατεία Κρεστένων στις 15:40. Το park ferme του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Πάρκινγκ Κρεστένων.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις συμμετοχές του αγώνα στην ιστοσελίδα της ΑΟΛΑΠ: https://tinyurl.com/graikasymmetoxes

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΟΛΑΠ, www.aolap.gr,

μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες του 30ού Ράλλυ Σπριντ Γραίκα.

Η διεθνής ιστοσελίδα www.ewrc-results.com, θα αναμεταδώσει ζωντανά τα αποτελέσματα από το 30ό Ράλλυ Σπριντ Γραίκα την Κυριακή!