Ξενοδόχοι Ναυπλίου: «Διώξτε τα αδέσποτα»

68

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα στις πόλεις είναι γνωστό. Η σχετική νομοθεσία επίσης. Αφού λοιπόν το πρόβλημα παραμένει, δύο τινά συμβαίνουν. Ή ο νόμος χρειάζεται αλλαγή (υπόθεση των τριών βουλευτών) ή ο νόμος χρειάζεται να εφαρμοστεί (υπόθεση Δήμου και Εισαγγελίας).

Προφανώς δεν γίνεται ούτε το ένα ούτε το άλλο και οι ευθύνες διαχέονται στο πουθενά, όπως και οι γκρίνιες των διαφόρων φορέων.

Διαβάστε μια ακόμη “γκρίνια”, αυτή τη φορά της Ένωσης Ξενοδόχων Ναυπλίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Ξενοδόχων Ναυπλίου θα ήθελε για μία ακόμη φορά να επισημάνει το σοβαρό θέμα που αφορά στα αδέσποτα σκυλιά που περιφέρονται στους κεντρικούς δρόμους του Ναυπλίου.

“Είναι γνωστό ότι έχουν γίνει επιθέσεις τόσο σε πεζούς όσο και σε μοτοσυκλετιστές και ποδηλάτες σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Ο Δήμος είναι η υπεύθυνη αρχή και υποχρεούται να λάβει μέτρα για την περισυλλογή της αγέλης.

Δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την πόλη μας εν έτει 2023 να μην υπάρχει μέριμνα για τα αδέσποτα, ειδικά αφού φιλοδοξούμε και προσπαθούμε (με άλλα έργα ανάπλασης) να θεωρούμαστε μία σύγχρονη τουριστική ευρωπαϊκή πόλη.

Ελπίζουμε ότι ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα στην απομάκρυνση των αδέσποτων από την πόλη του Ναυπλίου και στην μεταφορά τους σε προστατευμένο χώρο μακριά από τις κατοικημένες περιοχές της πόλης μας.”