Αποστολή βοήθειας από το ΕΚΝΕ σε πλημμυροπαθείς

165
Ραφαήλ Μπαρού

Ολοκληρώθηκε η δράση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας για συλλογή Τροφίμων, Εμφιαλωμένου Νερού, Φαρμάκων, Κλινοσκεπασμάτων και Παιχνιδιών για τις οικογένειες των Πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Το μεγαλύτερο μέρος της βοήθειας που συγκεντρώθηκε προήλθε από προσφορές ιδιωτών και επιχειρήσεων ενώ ένα τμήμα προμηθειών έγινε με χρήματα του Εργατικού Κέντρου.

Μετά την επίλυση των προβλημάτων που εμφανίσθηκαν σχετικά με την μεταφορά τους, σήμερα το πρωί (Πέμπτη 9 Νοεμβρίου), αναχώρησε η μεγάλων διαστάσεων νταλίκα που τα μεταφέρει.

Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας με ανακοίνωσή του που υπογράφει ο Πρόεδρος του ΕΚΝΕ Ραφαήλ Μπαρού, «Ευχαριστεί την Εργατική Τάξη και όλους τους κατοίκους της περιοχής  μας που ο καθένας από το υστέρημά του προσέφερε στην συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας τροφίμων – ειδών καθαρισμού, νερών, κλινοσκεπασμάτων  κλπ, για την περιοχή της Καρδίτσας προς βοήθεια  των δοκιμαζόμενων συνελλήνων αδελφών».

Θυμίζει ότι «Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου είναι πάντα παρών σε ανάλογες περιστάσεις, διότι κάνει πράξεις, στα πλαίσια της αλληλεγγύης της Εργατικής τάξης» και ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην έκκληση συμπαράστασης προς τους πληγέντες συνέλληνες.

Δήλωση του Ραφαήλ Μπαρού στο protagonistes.tv στο σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/apostoli-voitheias-apo-to-ekne-se-plimmyropatheis/