Έμποροι Ναυπλίου και ΕΒΕΑ “πάνε μαζί”

52

Τα μέλη της νεοεκλεγμένης διοίκησης του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 με σκοπό,  τη  γνωριμία και την ανταλλαγή προτάσεων για θέματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο του Ναυπλίου και την επιχειρηματικότητα.

Η πρόεδρος Πετρούλα Παπαδοπούλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Σ.Ν. αναφέρθηκαν σε καίρια θέματα  που αφορούν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και τις δράσεις που προτίθενται να αναπτύξουν το επόμενο διάστημα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  Φώτης Δαμούλος  συνεχάρη τη νέα Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. Ναυπλίου και αναφέρθηκε με τη σειρά του στις ποικίλες και πολυπληθείς δράσεις που έχει υλοποιήσει το Επιμελητήριο τα τελευταία χρόνια. Οι δράσεις αυτές είχαν ως στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων μελών, τη αύξηση της εξωστρέφειας και την προώθηση του τόπου και των παραγόμενων προϊόντων. Αναφέρθηκε επίσης σε πρωτοβουλίες του ΕΒΕ Αργολίδας για την ανάπτυξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης, της τεχνικής κατάρτισης, τη διοργάνωση στοχευμένων θεματικών  ενημερώσεων, την αξιοποίηση της τεχνολογίας προς εξυπηρέτηση των μελών  και τη σημασία της ανάληψης από κοινού δράσεων και συνεργειών προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησαν πέραν του πρόεδρου του, οι κ.κ. Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος, α’ αντιπρόεδρος, Δανούσης Εμμανουήλ, οικονομικός επόπτης, Παπαθανασίου Θεόδωρος, υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων και Μαγκλάρας Δημήτριος, υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Από τον Εμπορικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο   Ναυπλίου συμμετείχαν πέραν της προέδρου του οι κ.κ. Ανδρής Κωνσταντίνος, αντιπρόεδρος, Ασπιώτη Ελένη, ταμίας και τα μέλη του Δ.Σ. Τσίρου Μακρή Ελένη, Ζαφείρης Απόστολος και Αναστάσιος Νικολαΐδης.

Η συζήτηση, που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ολοκληρώθηκε με την από κοινού συμφωνία για τη συνέχιση  της επιτυχημένης πολυετούς συνεργασίας των δύο φορέων  μέσω της διεύρυνσης της έως τώρα αγαστής συνεργασίας.