Οι Πρόσκοποι του Άργους ήταν στον Μαραθώνιο

85
Πρόσκοποι του Άργους στον κλασσικό Μαραθώνιο των Αθηνών

Ο 40ος Μαραθώνιος της Αθήνας ολοκληρώθηκε χαρίζοντας μας όμορφες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες. Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους ήταν σε αυτό το αθλητικό και πολιτιστικό αντάμωμα, για 11η συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας τις εθελοντικές του υπηρεσίες σε καίρια σημεία του διοργάνωσης. «Ανταμοιβή μας τα χαμόγελα των αθλητών και φυσικά οι νέες γνώσεις που βάλαμε στα σακίδια μας. Μαζί μας βρέθηκαν και οι Ανιχνευτές από το Κιάτο και την Κοιλάδα με τους οποίους μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές», γράφουν στην σελίδα τους στο facebook.

Ο εθελοντισμός φέρνει κοντά όλους άλλους ανθρώπους, δημιουργεί νέες επαφές και φιλίες, προάγοντας μια καρποφόρα ανταλλαγή απόψεων και κυρίως αντιλήψεων. Ο εθελοντισμός ωφελεί το πνεύμα, το σώμα (αρκετές φορές) προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στην αντιμετώπιση της σωματικής και ψυχικής υγείας,

Στην ίδια ανάρτηση, οι πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Άργους, το αποδεικνύουν, γράφοντας: «Συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς για τις προσπάθειες τους και σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν με την δυναμική και καταλυτική παρουσία τους.

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Villy Baka για την συνεργασία που έχουμε δημιουργήσει τόσα χρονιά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για κάτι μελλοντικό»!