Από την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας του Δήμου Άργους Μυκηνών, ο Δημήτρης Καμπόσος, έκλεισε την προεκλογική περίοδο με μια ανεπανάληπτη συγκέντρωση.

Η συμμετοχή του κόσμου, για 4η φορά σε 10 μόλις ημέρες ήρθε να επαληθεύσει το μήνυμα της νίκης που είχαν εκπέμψει και οι προηγούμενες τρεις (Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου, Παρουσίαση υποψηφίων, Νέα Κίος)! Ο κόσμος κατέφτασε στην κεντρική πλατεία του Άργους απ’ όλες τις γωνιές του Δήμου από νωρίς το απόγευμα.

Υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα συγκινημένος από τις εκδηλώσεις των 2.000 περίπου παριστάμενων.

Ο Δημήτρης Καμπόσος αναφέρθηκε στις κόντρες με τα μεγάλα συμφέροντα, που χαρακτήρισαν τις προηγούμενες θητείες του, στα πολλά και μεγάλα έργα που έγιναν στην περίοδο των Μνημονίων και της Πανδημίας, στα εμβληματικά έργα που έκανε ο Δήμος με αυτοχρηματοδότηση αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο εγγύς μέλλον. (Το 5όροφο δημαρχείο που έχει ξεκινήσει, το εργοστάσιο ανακύκλωσης που μόλις ξεκίνησε, τον οδοφωτισμό που ολοκληρώνεται, το Πάρκο πόλης που έχει χρηματοδοτηθεί και περιλαμβάνει Θέατρο 2.500 θέσεων και πίστα Παρκούρ, την πολεοδόμηση του Τιμενίου κ.α.

Αναφερόμενος στις  αντίπαλες  παρατάξεις είπε ότι περίμενε, έστω και την τελευταία στιγμή, να ακούσει “το ρεαλιστικό τους πρόγραμμα” αλλά ματαίως .

«Η δημοτική μας παράταξη έχει μάθει να δουλεύει σκληρά και με αποτέλεσμα! Γνωρίζουμε τι χρειάζεται ο τόπος και πως μπορούμε να το υλοποιήσουμε.  Εμπιστεύομαι την κρίση του λαού και είμαι σίγουρος πως θα εκτιμήσει όλα αυτά τα έργα που έγιναν  αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό που έχουμε για τη νέα θητεία! Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου θα είμαστε οι μεγάλοι νικητές! Πρωτίστως όμως νικητής από την εκλογή μας θα είναι ο Δήμος Άργους Μυκηνών! Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του τόπου. Θα αγνοήσουμε την τοξικότητα των τελευταίων ημερών και τις αήθεις επιθέσεις των αντιπάλων. Θα πάμε όλο μαζί μπροστά για το καλό του τόπου!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην σύντομη ομιλία του.

Δείτε την συγκέντρωση και την Ομιλία του Δημήτρη Καμπόσου στον σύνδεσμο

https://www.facebook.com/KampososDim/videos/613560137397460

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η ANAVASIS COURIER, ζητά διανομέα. Απαραίτητη η Αγγλική γλώσσα. Επιθυμητή Προϋπηρεσία. EMAIL για αποστολή βιογραφικού:…

% μέρες πρίν

Με πρωταγωνιστή τον Αδρακτά το Δημ. Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών

Με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο Κων. Αδρακτά, που εισηγείται τα 7 από τα 8 προς συζήτηση…

% μέρες πρίν

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν