Πρωτοσέλιδο στη Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμπόσος

563

Η μεγάλη καθημερινή πανελλαδική εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” κατέγραψε δημοσιογραφικά την χθεσινή πρωτόγνωρη συγκέντρωση παρουσίασης των υποψηφίων του Δημήτρη Καμπόσου.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που παρουσίασε η χθεσινή συγκέντρωση καθώς και του ότι ο Δημήτρης Καμπόσος επανεκλέγεται για 4η φορά ως Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών, είναι το γεγονός ότι η εφημερίδα με συντάκτη της κατέγραψε στοιχεία της ομιλίας, εντυπώσεις παρισταμένων και βέβαια φωτογραφίες της κοσμοσυρροής.

Διαβάστε τι έγραψε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για την συγκέντρωση των 2.500 υποστηρικτών της παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ και τον Δημήτρη Καμπόσο, με τίτλο:

Απίστευτη κοσμοσυρροή στον Καμπόσο

* Πλήθος και πάθος που δεν υπήρξε ποτέ στο Άργος

Άνθρωποι από όλα τα χωριά του Δήμου Άργους Μυκηνών κατέβηκαν στη συγκέντρωση του Δημήτρη Καμπόσου, που έγινε στην μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων Pantazis Royal (χωρητικότητας 2.500 καθήμενων) στη Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους Μυκηνών. Χρειάσθηκε το σύνολο της δύναμης της Τροχαίας Άργους για να καθοδηγήσει την κίνηση των περίπου 1.500 αυτοκινήτων με τα οποία μετακινήθηκαν, προς και από τον χώρο, οι 350 υποψήφιοι, με μέλη της οικογενείας και φίλους που στηρίζουν την εκλογή τους.

Οι παλαιότεροι διαβεβαιώνουν πως η συγκέντρωση του κόσμου ξεπέρασε τις 3.000 Αργείους. «Ο κόσμος σαν πλήθος και σαν πάθος, μου θύμισε τη συγκέντρωση του Αβέρωφ στην Πλατεία Συντάγματος» μας είπε ένας 65άρης εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος που θα είναι και πάλι υποψήφιος.

Η πλειοψηφία των παριστάμενων ήταν νέοι, στην ηλικιακή ζώνη 25 έως 45 ετών, με τη γυναικεία παρουσία να καλύπτει περίπου το μισό κόσμο.

Ο Δημήτρης Καμπόσος έχει ήδη εκλεγεί Δήμαρχος, σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, συγκεντρώνοντας από 56% έως 62%. Ανέβηκε στο βήμα συγκινημένος από το θέαμα του τεράστιου πλήθους το οποίο όρθιο, τον χειροκροτούσε και δεν τον άφηνε να ξεκινήσει.

Στην σύντομη ομιλία του, υπήρξε Ενωτικός και ενορατικός. Αναφέρθηκε στα εμβληματικά έργα που έγιναν με χρήματα των Αργείων (Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” και Κλειστό Κολυμβητήριο), σε ανταπόκριση ανεκπλήρωτων επιθυμιών πολλών δεκαετιών. Θύμισε την ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας του Άργους που έδωσε στην πόλη Ευρωπαϊκή όψη. Μίλησε για τα νέα μεγάλα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει (Νέο Δημαρχείο, Πάρκο πόλης με θέατρο 2.500 θέσεων και πίστα «Παρκούρ», Νέο Κλειστό κ.α.) ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει υπερήφανος για όσα κτήρια και υποδομές έγιναν στο χώρο της Παιδείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας καθώς και για το δικής του εμπνεύσεως πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας που ήδη υλοποιείται.

Θύμισε πως ξεχρεώθηκε ο Δήμος από επαχθή χρέη δεκάδων εκατομμυρίων και παρουσίασε το σχέδιό του για άνοιγμα προς τον Τουρισμό, σαν νέα αναπτυξιακή προοπτική του δήμου. Μιας προοπτικής που θα στηριχτεί στην Ιστορία, τα Μνημεία, τα Προϊόντα του πρωτογενούς Τομέα και στις πανέμορφες παραλίες και ορεινά χωριά του δήμου.

Χαρακτηριστικά να πούμε πως ο κόσμος ήταν τόσος πολύς που χρειάσθηκε περίπου 2 ώρες για να εκκενώσει το χώρο και ότι η Τροχαία είχε εντολή να παραμείνει σε επιφυλακή μέχρι τα Μεσάνυχτα.