Η παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ συζητά για την στάση της στο 2ο γύρο των εκλογών του Δήμου Άργους Μυκηνών

64
Πέτρος Θωμόπουλος

Το υπαρξιακό ερώτημα «Για ποιο σκοπό υπάρχουμε» θέτει ο Πέτρος Θωμόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ, στην πρώτη του δήλωση, αμέσως μετά την καταγραφή του εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Άργους.

Με εντυπωσιακή ωριμότητα αναρωτιέται «θα μετατραπεί αυτή η παράταξη σε μια παράταξη που διεκδικεί την εξουσία ή θα αποτελεί έναν πολιτικό οργανισμό με οριοθετημένο χώρο που δεν θα κάνει την υπέρβαση και δεν θα καταφέρει να διοικήσει».

Την απόφαση για την στάση της, η παράταξη ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ θα την λάβει σήμερα σε σύσκεψη των στελεχών της, όπως κάνει πάντοτε στα σημαντικά θέματα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

«Το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τα δεδομένα της παράταξης.

Περισσότερο όμως, ήταν ένα ερωτηματικό από τους πολίτες αν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε, τους προσωπικούς, συμβιβασμούς που απαιτεί η κοινωνία της πόλης για να μας αποδεχθεί ως διοικούσα παράταξη.

Αν θα μετατραπεί αυτή η παράταξη σε μια παράταξη που διεκδικεί την εξουσία, με όλους τους συμβιβασμούς που αυτό συμπαρασύρει, είτε θα αποτελεί έναν πολιτικό οργανισμό με οριοθετημένο χώρο που δεν θα κάνει την υπέρβαση και δεν θα καταφέρει να διοικήσει.

Οι αποφάσεις για τη στάση μας στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα παρθεί συλλογικά την Τετάρτη στην παραταξιακή μας συνέλευση, όπως πάρθηκαν όλες οι σοβαρές αποφάσεις της παράταξης.»