Σημάδια πρόωρης έπαρσης στην δήλωση Ορφανού

894
Δημήτρης Ορφανός

Αν η πρώτη δήλωση του Δημήτρη Ορφανού, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που τον καθιστά διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου, δεν είναι αποτέλεσμα εσωπαραταξιακών συμβιβασμών, και τον αντιπροσωπεύσει πλήρως, τότε, «Κάτι κακό συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Πέραν των κλασσικών ευχαριστιών και της τυπικής ευγένειας στις εκφράσεις που χρησιμοποιεί, υπάρχουν δύο παράγραφοι κλειδιά που ενδέχεται να δυναμιτίσουν την όποια τάση συνεργασίας και υποβοήθησης εκ μέρους των άλλων παρατάξεων για την κρίσιμη μάχη της δεύτερης Κυριακής.

Με τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Ορφανός, αποφεύγει να προσκαλέσει τις άλλες παρατάξεις σε κοινή προσπάθεια για απομάκρυνση του συστήματος Κωστούρου από τη νομή των δημαρχιακών δυνατοτήτων. Αντιθέτως, τους προσκαλεί να τον στηρίξουν άνευ όρων και εις ανταπόδοση «προσβλέπει σε συνεργασία εντός του Δημοτικού Συμβουλίου».

Συγχρόνως, παρακάμπτοντας τις ηγεσίες των δημοτικών παρατάξεων απευθύνεται  προς τους ψηφοφόρους τους και τους καλεί να τον ψηφίσουν δηλώνοντας ότι «μπορείτε να με εμπιστευτείτε. Στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο που θα ακούει τα αιτήματά σας».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΦΑΝΟΥ

Την Κυριακή έγινε, με την ψήφο και την θέλησή σας, το πρώτο μεγάλο βήμα για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος μας και πιστεύουμε ότι την επόμενη Κυριακή θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή και την στήριξη όλων των δημοτών.

Ευχαριστώ από καρδιάς έναν προς ένα όλους τους συνοδοιπόρους – υποψηφίους του συνδυασμού, που δώσανε έναν δύσκολο αλλά τίμιο αγώνα μαζί μου.

Ευχαριστώ όλους όσους μας βοήθησαν στον ένα χρόνο αυτής της προσπάθειας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθυποψήφιούς μου Κωνσταντίνο Μάκαρη, τον Δημήτρη Παπαδημόπουλο, Κωνσταντίνο Γκόνη για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, να τους συγχαρώ και να τους πω ότι προσβλέπω στη συνεργασία τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Από σήμερα εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά για να μεταφέρουμε στους συνδημότες μας το Όραμά μας και το σχέδιο μας, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους.

Θέλω να απευθυνθώ και σε όλους όσοι την Κυριακή έκαναν μια άλλη επιλογή. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να με εμπιστευτείτε. Στο πρόσωπό μου θα έχετε έναν σύμμαχο που θα ακούει τα αιτήματά σας. Η πόρτα του Δημάρχου θα είναι ανοιχτή για όλους. Θα συμπορευτούμε μαζί σε αυτό τον δρόμο του οράματος που έχω για τον τόπο μας, για έναν Δήμο Ναυπλιέων πρωταγωνιστή.

Σας θέλω δίπλα μου την επόμενη Κυριακή για να δώσουμε την τελική μάχη. Θα είμαστε νικητές.