Ο Καμπόσος τόλμησε μία ακόμη ανοιχτή ομιλία με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Θα είναι και πάλι πρώτος!

351

Ήταν ο Καμπόσος που αγάπησαν και πίστεψαν οι συναγωνιστές του και οι Δημότες. Ήταν ο Καμπόσος που εμπιστεύτηκαν (και δεν έπεσαν έξω) ότι έχει κότσια και απόφαση να παλέψει κόντρα στους συστημικούς φιλόδοξους για να σηκώσει το Άργος από τα Τάρταρα στην επιφάνεια και από εκεί, σε δεύτερο χρόνο, ψηλά… πολύ ψηλά.

Έκανε την ομιλία που αποζητούσαν τα στελέχη του, ο Λαός που τον στηρίζει και κυρίως οι εκατοντάδες νέοι που είχαν κατακλείσει την πλατεία του Αγίου Πέτρου από το Εκλογικό του Κέντρο μέχρι και τα καθίσματα του Δεληολάνη.

Ο Δημήτρης Καμπόσος ήταν ο μόνος υποψήφιος που έκανε πέντε δημόσιες ομιλίες. Ήταν ο μόνος υποψήφιος που τόλμησε να κάνει δημόσια ομιλία λίγο πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής. Όλοι οι άλλοι κρύφτηκαν πίσω από την ασφάλεια του facebook και των ανακοινώσεων.

Έχοντας ένα ακροατήριο 1.000 περίπου Αργείων, ξεκίνησε την ομιλία του στις 21.00 κάνοντας δημόσια αυτοκριτική και αναγνώριση σφαλμάτων και αδυναμιών.

Η ομιλία του για κάποιον που μπορούσε να ακούει, είχε δύο θανατηφόρα χτυπήματα για τους αντιπάλους του. Τον Γιάννη Μαλτέζο τον έφερε στα όρια του ευτελισμού και τον Παναγιώτη Παπαϊωάννου τον ταπείνωσε σε σημείο που δύσκολα θα μπορέσει να κυκλοφορήσει πάλι στην Πλατεία.

Ήταν μια ομιλία που δεν κούρασε με αναφορές σε έργα. Που σήκωσε το φρόνιμα των παρισταμένων. Ήταν μια συνεχής διαδραστική επικοινωνία του Καμπόσου με τους παριστάμενους Αργείους.

Κυρίως όμως ήταν μια ομιλία που θα μπορούσε να περιγραφεί με τρεις μόνον λέξεις.

ΕΝΩΤΙΚΟΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ – ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ!

Ενωτικός προς όλους τους Δημότες. «Τα έργα είναι για όλους και από τη Δευτέρα θα είμαστε πάλι όλοι μια οικογένεια».

Διεκδικητικός προς την Κεντρική Κυβέρνηση και την Περιφέρεια. «Έχω τη γνώση, τη θέληση και τις γνωριμίες για να ζητήσω και να κερδίσω αυτά που δικαιούμεθα και ακόμα περισσότερα».

Απαιτητικός προς τους συνεργάτες του. «Αν μέχρι σήμερα δουλεύαμε σκληρά, από εδώ και πέρα θα πρέπει να δουλεύουμε υπεράνθρωπα για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας».

Ο κόσμος που δεν ήθελε να αποχωρήσει τον αγκάλιαζε και ήταν με το χαμόγελο στο βλέμμα και στα χείλη.

Με την ομιλία του, αποδόμησε τα όσα τον κατηγορούν, αποκάλυψε την μετριότητα και την ανικανότητα και κυρίως «έφτιαξε 1.000 φανατικούς μαχητές» που ξεχύθηκαν να μαζέψουν τους παραπλανημένους ψηφοφόρους, την παράταξη των μεγάλων αλλαγών.

Αφιέρωσε ιδιαίτερο κομμάτι της ομιλίας του στη Νέα Κίο αναφερόμενος τιμητικά στους κατοίκους της και στον κορυφαίο Δήμαρχο Γιώργο Κατριλιώτη τη μνήμη του οποίου, μία υποψήφια του Γιάννη Μαλτέζου είχε επιχειρήσει να μειώσει.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την ομιλία στο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/KampososDim/videos/170030852825325/?mibextid=zDhOQc