Ο Δημ. Γιαννακόπουλος δώρισε 1.400 μπάλες μπάσκετ στους κατοίκους της Αστυπάλαιας

61

Ο Δημήτρης  Γιαννακόπουλος με αφορμή την ανασκευή του γηπέδου μπάσκετ στο νησί της Αστυπάλαιας, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω του ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» είχε υποσχεθεί να προσφέρει 1.400 μπάλες, μια για κάθε κάτοικο του νησιού.

Η υπόσχεση είχε δοθεί τον περασμένο μήνα στα εγκαίνια του γηπέδου. Στην ομιλία του είχε τονίσει το πόσο σημαντική είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό, όχι μόνο των νέων παιδιών, αλλά του συνολικού πληθυσμού. Για τον λόγο αυτό και αφού πληροφορήθηκε από τον Δήμαρχο κ. Κομηνέα τον αριθμό των μόνιμων κατοίκων του νησιού υποσχέθηκε μια μπάλα για κάθε έναν κάτοικο της Αστυπάλαιας. Η υπόσχεση έγινε πραγματικότητα αφού μετά από λίγες ημέρες στάλθηκαν 1.400 μπάλες στον Δήμο μας.

Ο Δήμος Αστυπάλαιας προχώρησε στην διανομή τους στα νέα παιδιά μέσω επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα σχολεία του νησιού από τον Δήμαρχο κ. Κομηνέα και τον Αντιδήμαρχο κ Καμπούρη, ενώ παραδόθηκε και επαρκή ποσότητα για χρήση των σχολείων. Στην συνέχεια κάθε κάτοικος θα έχει την ευκαιρία να παραλάβει την μπάλα που του αναλογεί από το δημοτικό κατάστημα.

Με ανακοίνωσή του ο δήμος «ευχαριστεί θερμά, για ακόμη μια φορά, τον κ.  Δημήτρη Γιαννακόπουλο καθώς τέτοιου είδους ενέργειες βοηθούν το κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως δίνουν ώθηση στα παιδιά για την ενασχόληση τους στο τομέα του αθλητισμού, κάτι το οποίο  την σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα σημαντικό».