Μαλτεζική προβοκάτσια εις βάρος κορυφαίου Κιώτη

490

Ο υποψήφιος Γιάννης Μαλτέζος, μήνυσε τον αντιδήμαρχος της Νέας Κίου γιατί (όπως καταγγέλλει) είχε στο δημοτικό κατάστημα εκλογικό υλικό της παράταξης ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ με την οποία είναι υποψήφιος. Προχώρησε ακόμα περισσότερο και  ζήτησε τη σύλληψή του και να κινηθεί εναντίον του η αυτόφωρη διαδικασία. Μετά από αυτό και παρά την διατυπωθείσα επιθυμία του κ. Μαλτέζου να συλληφθεί και να παραπεμφθεί και ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, η παραπομπή έγινε μόνον για τον αντιδήμαρχο, ο οποίος όμως με εντολή Εισαγγελέως αφέθη ελεύθερος.

Κορυφαίος αυτοδιοικητικός παράγων από τον οποίο ζητήσαμε να σχολιάσει τη συμπεριφορά Μαλτέζου μας είπε:

«Θεωρώ πως ο Γιάννης Μαλτέζος αντελήφθη πως έχασε τις εκλογές και διακατέχεται πλέον από τον πανικό του ηττημένου και τα αδιέξοδα που προκύπτουν γι’ αυτόν. Εξηγούμαι:

ΠΡΩΤΟΝ η συμπεριφορά του Γιάννη Μαλτέζου και της συνοδού του, από όταν πήγαν στο δημοτικό κατάστημα της Νέας Κίου ήταν “ύποπτη και στημένη”, όπως καταγγέλλει η παράταξη ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ και

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Την προηγούμενη Κυριακή, εν ώρα ψηφοφορίας η παράταξη ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, υποψήφια της οποίας εξυβρίσθη και απειλήθηκε σκαιώς, στον προαύλιο χώρο Εκλογικού Κέντρου προσωπικά από τον Γιάννη Μαλτέζο, έδωσε εντολή να μην κατατεθεί μήνυση κατά του υβριστού (παρά την προτροπή του προσελθόντος αστυνομικού οργάνου) για να μην δυναμιτιστεί το Εκλογικό κλίμα, δεδομένου του αυτοφώρου του αδικήματος”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Αρκετά με τα ψέματα και τις προβοκάτσιες του αδίστακτου κ. Μαλτέζου. Αυτό, δυστυχώς, είναι το πραγματικό του πρόσωπο

«Ακόμα δεν έγιναν οι εκλογές της Κυριακής και ο Γιάννης Μαλτέζος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Με την ίδια τακτική που αντιμετώπισε τους υπαλλήλους της καθαριότητας, που τους οδήγησε στο αυτόφωρο επειδή έκαναν τη δουλειά τους, επιδεικνύει τον ίδιο αυταρχισμό και αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους με αστυνομικά μέσα, χωρίς να υπάρχει κανένα μα κανένα θέμα και μόνο για να κερδίσει εκλογικά ποντάκια, σκηνοθετώντας μάλιστα ύπαρξη εκλογικού υλικού σε δημοτικό κτίριο.

Χωρίς να γνωρίζει κανείς πως βρέθηκε υλικό σε αποθηκευτικό χώρο του δημοτικού καταστήματος (εκτός από τους φωτογράφους του υλικού), το θέμα παραπέμπει σε προβοκάτσια. Ας μας απαντήσει για παράδειγμα ο κ. Μαλτέζος γιατί αυτός και η συνοδός του στο χώρο δε δέχθηκε τη βοήθεια της υπαλλήλου που βρισκόταν εκεί για να τους οδηγήσει στην πίσω αίθουσα αλλά πήγαν μόνοι τους να «ξεναγηθούν»;

Τελικά ο αυτοαποκαλούμενος ως «δημοκράτης» αποκαλύπτεται σιγά σιγά πως είναι δικομανής και εκδικητικός και ο πανικός για την επερχόμενη ήττα του την Κυριακή τον οδηγεί σε κινήσεις πανικού! Το ίδιο προφανώς αποφάνθηκε και η αστυνομία που άφησε ελεύθερο τον “κατηγορούμενο”.