ΜΑΚΑΡΗΣ: Συνεχίζουμε, με διαφάνεια, τη φροντίδα για το Ναύπλιο

666
Κωνσταντίνος Μάκαρης

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης ήταν ο πρώτος που έκανε δημόσια δήλωση, αμέσως μόλις φάνηκε η έκφραση της πλειοψηφίας των Δημοτών, στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Ναυπλιέων.

Με τη δήλωσή του, η οποία είναι γεμάτη με μηνύματα τονίζει τον ευπρεπή αγώνα που έδωσε η παράταξη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, την πίστη του ότι «το Ναύπλιο, που αξίζει να λάμψει ξανά» και για το σκοπό αυτό «Όσα έργα δρομολογήσαμε σε επίπεδο σχεδιασμού ή και υλοποίησης είμαι πρόθυμος να τα συζητήσω, ώστε να αξιοποιηθούν από την επόμενη δημοτική αρχή».
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΚΑΡΗ

«Ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ολοκληρώθηκε.
Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι υποψήφιοι και φίλοι της «Νέα Εποχής» δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, πιστοί στις Αρχές και τις Αξίες μας, με σεβασμό στον πολίτη αλλά και μεγάλη αγάπη για το Ναύπλιο, που του αξίζει να λάμψει ξανά.
Διαμορφώσαμε και κατοχυρώσαμε ένα πλήρες πρόγραμμα, προτείνοντας σαφείς λύσεις για προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τους δημότες του Ναυπλίου και εργαστήκαμε άοκνα προς την κατεύθυνση της προσφοράς και όχι της στείρας αντιπολίτευσης. Όσα έργα δρομολογήσαμε σε επίπεδο σχεδιασμού ή και υλοποίησης είμαι πρόθυμος να τα συζητήσω, ώστε να αξιοποιηθούν από την επόμενη δημοτική αρχή.
Θα ενημερώσουμε επισήμως το εκλογικό σώμα για τις θέσεις μας, αναφορικά με τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών που θα γίνει στις 15/10/2023.

Ευχαριστώ όλες και όλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους».