Εκλογές για νέα Διοίκηση στον Εμπορικό και Επιχειρηματικό Σύλλογο Ναυπλίου

211
Ελένη Ευαγγελινού και Κωνσταντίνος Ανδρής. Νέο αίμα στη διοίκηση

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, θα διεξάγει τις αρχαιρεσίες καθώς έληξε η τριετής θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τη Δευτέρα  23 Οκτωβρίου 2023  από  τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, είναι η ημερομηνία διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων της Πελοποννησιακής Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας – Π.Ο.Ε.Ε., αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας – Ο.Ε.Β.Ε.Α. Καλούνται  όλα τα μέλη του Εμπορικόύ και Επιχειρηματικού Συλλόγου Ναυπλίου να συμμετέχουν ενεργά με την ψήφο τους στις εκλογές για να αναδείξουν τη νέα διοίκηση.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν  με διπλό τρόπο όπως ακολουθεί:

  1. Με παραδοσιακή κάλπη και φυσική παρουσία μέσω Δικαστικού Αντιπροσώπου, στα γραφεία του Συλλόγου (Μικράς Ασίας και Αργοναυτών 10), εφοδιασμένοι με την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο δημόσιο έγγραφο που πιστοποιεί την ταυτότητα μέλους και να είναι ταμειακά ενήμερα.
  2. Με ηλεκτρονική- ψηφιακή ψηφοφορία, όπου τα μέλη που είναι ταμειακά ενήμερα θα λάβουν ένα e-mail με ένα μοναδικό μυστικό σύνδεσμο, έτσι ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν μέσω κινητού , tablet, ή  υπολογιστή.

Το ψηφοδέλτιο είναι ένα ενιαίο όπως αναρτάται: