Δημ. Πτωχός: «Θα συνεχίσουμε αυτή την εβδομάδα, για να φτάσουμε σε μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη»

33
Δημήτρης Πτωχός

Έλειψαν μόλις 30 ψήφοι σε κάθε νομό για να αναδειχτεί ο Δημήτρης Πτωχός ως Περιφερειάρχης από την πρώτη Κυριακή. Έλαβε 42,61% και 143.309 ψήφους (ο νόμος απαιτούσε 43%)), με τον δεύτερο να φτάνει αγκομαχώντας τους 107.136 ψήφους, δηλαδή 31,86%.

Στο μήνυμά του, ο Δημήτρης Πτωχός ευχαριστεί στελέχη και ψηφοφόρους και καλεί τους Πελοποννήσιους να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες την Κυριακή δίνοντας τη Νίκη με το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό στην παράταξη ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΠΤΩΧΟΥ

Tο πρώτο μεγάλο βήμα για να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά, έγινε χθες.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη σε εμένα και το συνδυασμό μας.

Είπαν όχι στην τοξικότητα, όχι στις ξεπερασμένες πολιτικές του χθες!

Ναι στην αισιοδοξία, ναι στην αγάπη για τον τόπο μας.

Ναι στο σχέδιο για να κάνουμε την Περιφέρειά μας, μια Περιφέρεια Πρότυπο.

Μας χάρισαν ένα ποσοστό που ελάχιστοι περίμεναν.

Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω όσους από τους συνυποψηφίους μου έδωσαν τον αγώνα τους με ήθος και δεν υπέκυψαν στον πειρασμό της λάσπης και του λαϊκισμού.

Και βέβαια, ευχαριστώ όλες και όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον σπουδαίο αγώνα, που είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση.

Κι αν φτάσαμε μόλις μία ανάσα από το να κριθεί οριστικά η εκλογή από την πρώτη Κυριακή, ειλικρινά δεν μας πειράζει καθόλου που για λίγες ψήφους δεν έγινε χθες αυτό. Γιατί αυτή η εκλογική εκστρατεία μάς δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση.

Κάθε μέρα που περνάει, γινόμαστε πιο δυνατοί.

Έτσι θα συνεχίσουμε αυτή την εβδομάδα, για να φτάσουμε σε μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη.

Με το ίδιο πάθος, το ίδιο πείσμα, τον ίδιο ενθουσιασμό. Και βέβαια, χωρίς να ακολουθήσουμε κανένα στο δρόμο του κιτρινισμού και της λάσπης.

Πρώτον, γιατί τα πολιτικά μας ήθη είναι διαφορετικά.

Και δεύτερον γιατί αύριο, θα είμαστε στο ίδιο Περιφερειακό Συμβούλιο και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας.

Αυτή την πολιτική έχω μάθει να υπηρετώ, σε αυτή την πολιτική πιστεύω: στην πολιτική όπου ενώνουν τις δυνάμεις τους άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και εργάζονται μαζί για το συλλογικό καλό.

Αυτό είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.

Έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας.

Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Μαζί με όλες και όλους που νιώθουν την ίδια αγάπη για αυτόν τον τόπο, ό,τι κι αν ψήφισαν σήμερα. Τους καλώ να προχωρήσουμε μαζί.

Όλοι μαζί να πάμε την Πελοπόννησο Μπροστά.