Χρύσα Ζούπη: Δεν είμαι σαν αυτόν…

1077

Από το προσωπικό fb της Χρύσας Ζούπη  https://www.facebook.com/etsiaplaxrisa

«Δε θα ενδιέφερε κανέναν το χρονικό της σχέσης και της συνεργασίας μου με τον Τάκη Αντωνακόπουλο αν δεν απηχούσε με εκκωφαντικό τρόπο την ποιότητα του ανθρώπου. Αυτού που υποστήριξα και στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις στα διάφορα εγχειρήματά του θεωρώντας τον έντιμο, ειλικρινή και πιστό στους ανθρώπους και στις αρχές που θεωρούσα ότι τον διακατείχαν.

Πόσο λάθος έκανα και εγώ και πολλοί, πρώην πλέον, συνεργάτες του !!!!

Οι αρχαίοι με την συμπυκνωμένη σοφία τους μας τονίζουν ότι δεν γνωρίζεις πραγματικά την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ανθρώπου πριν να του δοθεί εξουσία.

Για τον Τάκη Αντωνακόπουλο η κρίσιμη ώρα ήταν όταν εξελέγη Δήμαρχος. 

Η προσωπική μου διαδρομή μέχρι την στιγμή εκείνη σε σχέση με τις πολιτικές του επιδιώξεις είναι γνωστή αν όχι σε όλους, τουλάχιστον στους πολλούς, ώστε να θεωρούμαι πολύτιμη συνεργάτης του ….. στο γραφείο, στην οργάνωση της προβολής του, με την καθημερινή, άοκνη, πολύωρη παρουσία, με πραγματική έγνοια για το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αυτό της εκλογής του, για το καλό του τόπου, όπως πίστευα, ΑΦΕΛΩΣ.

Αποδείχθηκε όμως ότι για τον απερχόμενο δήμαρχο οι συνεργάτες είναι αναλώσιμοι, οι φίλοι ξεχνιούνται όταν δεν θεωρούνται απαραίτητοι, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Πόσο κρίσιμο όμως είναι αυτό για την επιλογή που οι πολίτες καλούνται να κάνουν την 8η Οκτώβρη;

Το παράδειγμά μου καθώς και αυτό πολλών συνεργατών και συνοδοιπόρων που τοποθετούνται πλέον ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον Τάκη Αντωνακόπουλο είναι κρίσιμο.

Η στάση μου δεν οφείλεται σε προσωπική πικρία, η οποία, δεδομένων των συνθηκών, θα ήταν και δικαιολογημένη.

Είναι κραυγή αγωνίας για το μέλλον.

Με τρομάζει μήπως οι πολίτες ξεγελασθούν από το προσωπείο της προσφοράς, της εγγύτητας, με αυτόν που εμφανίζεται παραπλανητικά ως ένας από αυτούς, από εμάς.

Είμαστε όμως όμοιοί του;

Φυσικά και όχι.

Θέλουμε να καθοδηγεί τις τύχες μας κάποιος που μεταβάλει στάση ζωής, απόψεις και συμπεριφορές, που δεν τιμά τις ανθρώπινες, ούτε τις πιο προσωπικές σχέσεις, όταν κρίνει ότι δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς του; Εγώ έχω δώσει προ πολλού την απάντηση και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.

Δεν είμαι με τον Τάκη Αντωνακόπουλο. Δεν είμαι σαν αυτόν.

ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Σέβομαι και τιμώ τις φιλίες, τις συνεργασίες και τις ανθρώπινες σχέσεις, γιατί αυτό κάνουν οι ΕΝΤΙΜΟΙ και οι ΣΟΒΑΡΟΙ.

Αυτοί που αξίζουν στην κοινωνία μας»