Συνεχίζεται η δημοσιότητα για την εντυπωσιακή συγκέντρωση στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Κων. Μάκαρη

149
Κωνσταντίνος Μάκαρης

Η εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην εκδήλωση εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ (υπερέβησαν τους 1.200) επέφερε αναταραχή στα εκλογικά επιτελεία του Δημήτρη Κωστούρου και του Δημήτρη Ορφανού που αναζητούν τρόπους να ανατρέψουν το κλίμα υπεροχής το οποίο δημιουργήθηκε.

Η δυσκολία που συναντούν στην σύγκριση μαζικότητας των συγκεντρώσεων, επιτείνεται καθώς ο Κωνσταντίνος Μάκαρης πέτυχε και νίκη επί του πεδίου του Ηθικού Σθένους των υποψηφίων και των υποστηρικτών του οι οποίοι πλέον προσεγγίζουν ψηφοφόρους με τον αέρα του Νικητή.

Ένα ξεχωριστό δημοσίευμα είδε το φως της δημοσιότητας και αναφέρεται στον Άνθρωπο Μάκαρη, στις στιγμές αναζήτησης Δύναμης, πριν από την πορεία μέσω του πλήθους για την εξέδρα της ομιλίας.

Φωτογραφίες με αληθινά στιγμιότυπα που δείχνουν ότι, η Σύζυγος και τα Παιδιά του παραμένουν για τον Κωνσταντίνο Μάκαρη πηγή Δύναμης, στην μάχη για την ανατροπή του παρακμιακού συστήματος Κωστούρου και επαναπροσανατολισμού του Δήμου Ναυπλιέων προς τα δεδομένα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Διαβάστε, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που παραθέτουμε, τη σχετική ανάρτηση του argolida planet.com

https://argolidaplanet.com/%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%ad/