Πως σχολίασε το Περιφερειακό κανάλι BEST τη συγκέντρωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Κώστα Μάκαρη

355
Σκηνλες που θύμιζαν κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις των Αθηνών

Το πλήθος, το πάθος και η ανταπόκριση του κόσμου στα όσα έλεγε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης ήταν πρωτόγνωρα.

Περισσότεροι από 1.200 Υποψήφιοι και ψηφοφόροι από το Ναύπλιο και τα χωριά, γέμισαν ασφυκτικά τα 50 μέτρα της Σιδηράς Μεραρχίας μπροστά από το Εκλογικό Κέντρο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και τα παράπλευρα στενά που η Τροχαία είχε αποκλείσει από την κίνηση.

Ενθουσιασμός, Πάθος και Απόφαση ήταν τα χαρακτηριστικά του κόσμου που «πήρε την εκδήλωση από τα χέρια του Κώστα Μάκαρη και την έκανε δική του».

Διαφορετικότητα, Πρόγραμμα και Αποφασιστικότητα ήταν τα χαρακτηριστικά που έβγαλε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης μιλώντας προς τον κόσμο, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις ευθύνες που αποζητά. Ο κόσμος χειροκροτούσε, φώναζε συνθήματα, πατούσε κόρνες και κουνούσε σημαίες επί 60 λεπτά, όσο δηλαδή κράτησε η ομιλία και η παρουσίαση στοιχείων του Προγράμματος και των 212 Υποψηφίων. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου παρέμεινε με εμφανή διάθεση χαράς και Νίκης. (Να σημειώσουμε ότι, με φροντίδα μελών της παράταξης προσφέρθηκαν νερά και γλυκίσματα στα στελέχη της Τροχαίας που διαφύλασσαν τον χώρο ενώ κατά τις 11.30 ειδικό συνεργείο αποκατέστησε την τάξη και την καθαριότητα του χώρου).

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης και η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, με την εμφάνιση των Εγκαινίων απέδειξε πως είναι ήδη επικεφαλής στις προτιμήσεις του κόσμου και δικαιούται να προσβλέπει στην έκπληξη της πρώτης Κυριακής.

Δείτε το video από το  Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Περιφερειακού Καναλιού BEST TV στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/pos-scholiase-to-perifereiako-kanali-best-ti-sygkentrosi-gia-ta-egkainia-tou-eklogikou-kentrou-tou-kosta-makari/