Ο απερχόμενος Δήμαρχος είναι οπαδός του πελατειακού συστήματος και αρχιτέκτονας της μικροπολιτικής

1123

Κεραυνοί Κυριαζή για Aντωνακόπουλο.

Με τεκμηριωμένες θέσεις και αποδείξεις ο Νώντας Κυριαζής -πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου – σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινές Διαδρομές του RADIO ILIA και τον δημοσιογράφο Νίκο Λώλο, αποδόμησε  τον Δήμαρχο Πύργου.

To μπαρούτι που έχει κάψει ο δήμος σε βεγγαλικά θα το ζήλευε και ο Βιλαέτης¨…

¨Κανένας προγραμματισμός. Όργιο αναθέσεων, χωρίς κανένα σχεδιασμό. Ανακύκλωση δεν υπήρχε. Όλα αυτά επειδή «έπρεπε» να γίνουν απευθείας αναθέσεις¨….

¨Άλλαζε τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου που ήθελαν να γλυτώσουν το Δήμο πολλά εκατομμύρια ευρώ από το ενεργειακό έργο του φωτισμού, γιατί ήθελε να δώσει το έργο με πολλαπλάσιο κόστος σε εταιρία elite¨…

¨Δεν υπάρχει άλλος Δήμος στην Ελλάδα που ο σύλλογος να έχει βγάλει τόσες ανακοινώσεις για υβριστική και απειλητική συμπεριφορά από το Δήμαρχο¨.

”Όλοι έχουμε μία ιστορία σε αυτόν τον τόπο όλους η κοινωνία του Πύργου μας γνωρίζει”

¨Αποχώρησα για λόγους αρχών και αξιών και γιατί σέβομαι το δημόσιο χρήμα¨.

¨Ο απερχόμενος δεν έχει το ηθικό ανάστημα να μου ασκεί κριτική. Τον εγκατέλειψαν οι περισσότεροι, για λόγους ηθικής. Ας κοιτάξει το ψηφοδέλτιο του να βρει τους βολεψάκηδες και τους αργυρώνητους¨ που επικαλείται.

Επίσης αναφέρθηκε αναλυτικά στο μεγάλο θέμα του λατομείου του δήμου και την επαίσχυντη σύμβαση που θα διαλύσει μελλοντικά την επιχείρηση του Δήμου¨, αφού την χρέωσε άμεσα ζημίες κοντά σε 1.000.000 ευρώ.

Ακούστε τα ηχητικά : εδώ