Μόνο μπάζα, δεσμεύσεις-χρέη (στους επόμενους) και αράχνες στα ταμεία, θα αφήσει πίσω της η Δημοτική Αρχή

715

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, όταν ήταν αντιπολίτευση, θεωρούσε μαυρογυαλούρους αυτούς που ξεκινούσαν έργα προεκλογικά, για το θεαθήναι και τις φωτογραφίες. Τώρα ο ίδιος έχει σκάψει όλο το Πύργο και εξαγγέλλει (και δεσμεύει την επόμενη Δημοτική αρχή) συνεχώς έργα. Άραγε θεωρεί και τον εαυτό του μαυρογυαλούρο;

Φυσικά ακόμα και τα μικρά παιδιά καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά γίνονται για τις φωτογραφίες και μόνο. Τα μεγαλύτερα «παιδιά» γνωρίζουν ότι το Ταμείο του Δήμου είναι μείον (-), καθώς εδώ και χρόνια ο Δήμος έχει μετατραπεί σε ένα ατέλειωτο «πανηγύρι» με πλήθος εκδηλώσεων και «εκδηλώσεων», οι οποίες εξάτμισαν όλα τα κονδύλια…

Η κεντρική πλατεία παραμένει με τις λαμαρίνες, αντιαισθητική και με δυσμενή σχόλια από τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες.

Η 28ης Οκτωβρίου (σύμφωνα με την εταιρία, αλλά και τους εργαζόμενους) θα αργήσει πολύ να τελειώσει (άνω του έτους) και φυσικά εάν ευσταθούν οι πληροφορίες για πρόβλημα χρηματοδότησης, τότε «κλάψτα Χαράλαμπε» (που λέμε στο Πύργο)….

Στο αθλητικό κέντρο Αγίας Βαρβάρας οι εργασίες έχουν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ εδώ και 15 ημέρες. (Υπενθυμίζω ότι οι εργασίες ήταν πάλι πρόσφατα σταματημένες για μήνες). Οι έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι μάλλον δεν έχουν λεφτά και μέχρι να έρθει χρηματοδότηση δεν θα συνεχιστούν (Είναι «σοβαρό» συνεργείο ή προφανώς δεν έχουν και σε πολύ υπόληψη τις υποσχέσεις της νυν Δημοτικής αρχής). Μόνο φωτογραφίες έβγαλαν και πολλές μάλιστα. Λίγο πριν τη «φωτογράφιση», οι εργασίες ξεκίνησαν με 2 άτομα (!!), μετά έγιναν 4 (!!!) και μετά που ζορίστηκαν (για τη σχολή φωτομοντέλων) έγιναν περίπου 8. Το έργο αυτό έχει προαναγγελθεί περίπου 6-7 φορές (όπως όλα τα έργα) από τους λαλίστατους της Δημοτικής αρχής.

Μόλις αρχίσουν οι καλές βροχές στο Πύργο (συνηθισμένες σε εμάς) αγοράστε βάρκες, γιατί τα μπάζα θα βουλώσουν όλα τα φρεάτια και για τη Δημοτική Αρχή θα φταίει πάντα ό «άλλος», ο «προηγούμενος», ο «Χατζηπετρής», μα ποτέ αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους Θεόσταλτους….

Ένα ανέκδοτο ως υστερόγραφο: «21-10-2022 Παν. Αντωνακόπουλος: “Δε μιλάμε πλέον απλά για ώρα των έργων, είναι η εποχή των έργων”»….» 10-08-2023 Παν. Αντωνακόπουλος: «Τόσα πολλά έργα δεν έχουν ξαναγίνει στον Πύργο»….