Μπακέτος προς Μαλτέζο: «Γιαννάκη δε κάνεις»

303
Μπακέτος προς Μαλτέζο: "Είσαι αχάριστος και λίγος"

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Αλλαγής Πορείας» Νούλης Δήμας -Μπαγκέτος (τέως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά), έκανε την ακόλουθη δήλωση εις απάντηση δημοσιεύματος του Γιάννη Μαλτέζου που περιείχε πλήθος προσβλητικών και παραπλανητικών υπαινιγμών.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΠΑΚΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΤΕΖΟ

 «Γιαννάκη δε καταλαβαίνω την αντίδραση σου για μια δουλειά που πήρα αξιοπρεπώς με προσφορά μεταξύ τριών από το ΝΠ του Δήμου «Μέριμνα και Αθλητισμός».

Γιατί Γιαννάκη τώρα έγινα κακός για σένα;

Όταν ερχόσουν στο χωριό και με παρακαλούσες να σε βοηθήσω για περιφερειακός σύμβουλος ήμουν καλός Γιαννάκη; Σου έλεγα βέβαια ότι «δεν κάνεις.»

Όταν ερχόσουν κάθε τρεις και λίγο στην αυλή δεν μου τα έλεγες αυτά Γιαννάκη… και ξέρεις ότι μας βλέπανε και μας άκουγαν πολλοί Γιαννάκη… όταν με παρακαλούσες να σε βοηθήσω να γίνεις βουλευτής και σου έλεγα «δεν κάνεις» σε στεναχώρησα αλλά είναι αλήθεια.

Όταν ήρθες να μου πεις πως θέλεις τη βοήθεια μου να κατέβεις για Δήμαρχος σου είπα «δεν κάνεις Γιαννάκη». Μπορεί να μη σου άρεσε αλλά εγώ δικαιώθηκα Γιαννάκη.

Και τώρα τι θέλεις να μας πεις; Επειδή τίμια πήρα δουλειά που είχαν δώσει και άλλοι προσφορά αφού ήμουν πιο φθηνός θέλεις να με τιμωρήσεις; Και θέλεις να αγοράσει το νομικό πρόσωπο και να πληρώσει ο Αργειακός λαός πιο ακριβά γιατί σου λέω ότι δεν κάνεις; Γιαννάκη δεν κάνεις».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΚΡΟΜΟΛΙΟΥ: Το δημοσίευμα, με τους προσβλητικούς υπαινιγμούς αφορούσε την σύμβαση Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας για προμήθεια άρτου και αρτοσκευασμάτων αξίας 500 ευρώ μηνιαίως (περίπου). Τα σκευάσματα προορίζονται να διατίθενται (όπως μέχρι τώρα) σε Δημότες ευρισκόμενους σε ένδεια, σταδιακά για 14 μήνες, μέχρι το τέλος του 2014.

Η επιλογή του φούρνου, ιδιοκτησίας Δήμα, έγινε –όπως πάντοτε- κατόπιν συλλογής προσφορών και με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, κάτι που αποσιωπά ο Πρ. του Περιφερειακού Συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος (κατά τις δημοσκοπήσεις διεκδικεί την 3η θέση) Γιάννης Μαλτέζος.