ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Εγκαίνια με επίδειξη Έργων, Δύναμης και Ενωτικής διάθεσης

117
Δημήτρης Καμπόσος. Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου 2023

Χωρίς καμιά ιδιαίτερη κινητοποίηση και με ήρεμους τόνους ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εντυπωσιακού Εκλογικού Κέντρου της παράταξής του ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, το οποίο δεσπόζει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Από τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους, περισσότερους από 800, συγκεντρωθέντες συμπολίτες του, ξεχωρίσαμε τα όσα είπε για το Εργοστάσιο Ανακύκλωσης που ξεκίνησε τη λειτουργία του, την έναρξη των εκσκαφικών εργασιών για τη θεμελίωση του ιδιόκτητου νέου Δημαρχείου και για τη λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης που εξασφάλισαν στο Άργος την απρόσκοπτη τροφοδοσία, καλής ποιότητας νερού, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που οι άλλοι δήμοι είχαν προβλήματα επάρκειας και ποιότητας.

Ο Δημήτρης Καμπόσος θα πραγματοποιήσει και νέα μεγάλη συγκέντρωση με στόχο την παρουσία άνω των 1.500 παρισταμένων, στο ROYAL PANTAZIS, όπου θα παρουσιάσει τους 350 υποψηφίους τους και στοιχεία από το κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης πενταετίας.

Το θρησκευτικό μέρος των εγκαινίων πραγματοποίησε ο πατέρας Σελλής και στην εκδήλωση συνόδευαν τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών τα μέλη της οικογενείας του.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο διάρκειας 2 λεπτών στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/kabosos-egkainia-me-epideixi-ergon-dynamis-kai-enotikis-diathesis/