Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Τώρα κατάλαβα σε ποιον θέλεις να μοιάσεις, στον Μέγα Αλέξανδρο! Τον θαυμάζεις και σωστά γιατί έφτιαξε μνημεία και πόλεις που πήραν το όνομά του. Έτσι και Εσύ φτιάχνεις έργα που αλλάζουν πρόσωπο και από δρόμοι γίνονται Χείμαρροι! Και ο κοσμάκης που πλημμυρίζει θα λέει «Μας έπνιξε ο Χείμαρρος Κωστούρος».

Ομολογώ Δημαρχούκο Μου πως δεν το είχα καταλάβει. Όταν έγινε η πλημμύρα στο Τολό είπα με το μυαλό μου,
πολύ το νερό, καινούργιο το έργο, γκρινιάρηδες οι Τολιανοί, άστους και μη δίνεις σημασία. Άλλωστε, το είπαμε και χτες. “Έπαιζε” να μετονόμαζαν τον Χείμαρρο Σέκερη σε Χείμαρρο Κωστούρο λόγω της χειμαρρώδους υποστήριξης των έργων που κάνεις.

Όμως Δήμαρχε των έργων, ήρθε τώρα αυτός ο Μάκαρης και μας ξεφτίλισε με την ανακοίνωση που έβγαλε και μαρτύρησε στους Ναυπλιώτες ότι έκανες το ίδιο και με την ανάπλαση της Αιγίου. Ποτάμι, λέει θα γίνεται που θα πλημμυρίζει μαγαζιά και σπίτια λόγω κακής μελέτης.

Δηλαδή Δημαρχούκο Μου θα έχουμε και εδώ Χείμαρρο Κωστούρου. Αν και Δήμαρχε μπορείς να του κάνεις τσαμπουκά και να βγάλεις ανακοίνωση που να λέει ότι «Στην Αιγίου δεν θα είναι Χείμαρρος αλλά λίμνη. Όπως στο πάρκο που φτιάξαμε δίπλα στο Σούπερ Μάρκετ Γαλαξία». Έχω δει δημαρχούκο Μου να εμφανίζονται εκεί τρεις λιμνούλες με μαγικό τρόπο κάθε φορά που βρέχει.

Απομένει όμως να βάλουμε και πάπιες. Μια ιδέα είναι να μεταφέρουμε μερικές, κάθε φορά που βρέχει, από τη λιμνούλα εκεί που ενώνεται η Άργους με τη Βασιλέως Κωνσταντίνου. Χωρίς κανένα έξοδο για το Δήμο γιατί εμείς προσέχουμε το δημοτικό χρήμα.

Τώρα βέβαια, αν έκανες τον κόπο να απαντήσεις, συντριπτικά όμως, όπως Εσύ ξέρεις στον Μάκαρη και στον Ορφανό για τα χρέη και τις σπατάλες που μας  κολλάνε στον τοίχο κάθε τόσο, θα έκανες ευτυχισμένους όλους τους αναθεσάκηδες και βέβαια πρώτο πρώτο εμένα που Σου είμαι και θα Σου είμαι ο πιο αφοσιωμένος για πάντα.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, συγκεντρωσιάρχης, Δήμαρχος.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν

Το 3×3 ΔΕΗ Street Basketball στο Άργος αυτό το Σαββατοκύριακο

Στο Άργος φιλοξενείτε αυτό το Σαββατοκύριακο το 3x3 ΔΕΗ Street Basketball. Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση…

% μέρες πρίν

Πρωτομαγιά με το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Πριν καλά καλά τελειώσει η διανομή τροφίμων σε δοκιμαζόμενους οικονομικά συμπολίτες, το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου…

% μέρες πρίν

14 Δόκιμοι Αστυφύλακες στην Αργολίδα

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, Ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης, καλωσόρισε…

% μέρες πρίν