Καλημέρα κ. Δήμαρχε (25 Σεπτεμβρίου)

718

Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Όι, Όι, Όι…

Τι ήθελα και μίλησα ο γρουσούζης. Δεν το βούλωνα καλύτερα; Ήταν πρόβλεψη αυτή που σου έκανα την Παρασκευή το βράδυ; {«Κανένας μεγάλος άντρας δεν αναγνωρίσθηκε στον τόπο του». Γιαυτό μη στεναχωριέσαι που θα χάσεις και το Αραχναίο}. Όμως Δήμαρχέ Μου, πίστεψέ με πως δεν φανταζόμουνα ότι στο χωριό Σου θα σε πάρουν με κοσμητικά επίθετα, με αποδοκιμασίες και με σακούλες σκουπιδιών.

Αμ το άλλο; «Άκου Σ@ατοδήμαρχος!!!» Καλά, τόσα χρόνια Δήμαρχος δεν φρόντισες να έχουν σωστά σχολεία αλλά, τουλάχιστον ας τους μάθαινες τρόπους.

Δημαρχούκο Μου, ούτε στο Τολό δε σου φερθήκαν έτσι. Μόνο κάποια υπονοούμενα έκαναν εκεί. Με τα προφυλακτικά που κρέμασαν και την πρόταση, που μαζεύουν υπογραφές, να ονομάσουν το Χείμαρρο που τους έφτιαξες σε «Χείμαρρο Κωστούρο».

Αν κατάλαβα καλά, πήραν αφορμή από τις Χειμαρρώδεις δικαιολογίες που δίνεις κάθε φορά που σε κατηγορούν ότι πνίγονται από τις κακοτεχνίες και τις ελλείψεις της ανάπλασης που λες ότι έφτιαξες για το καλό τους.

Δήμαρχε μπροστά και με τσαμπουκά! Δε θα αφήσουμε 5 συγχωριανούς που κοιτάζουν το συμφέρον τους (έτσι δεν είπες;) να μας χαλάσουν την εικόνα. Θα τους δείξουμε στη Μιδέα πως πρέπει να φέρονται οι σωστοί Δημότες. Θα το φροντίσει η Μαρία αυτό.

Μόνο, πρόσεξε δημαρχούκο Μου, μη μου εξαγριώνεις τον κόσμο γιατί οι ορεινοί παλιά έβγαζαν ματσούκι. Και εγώ Δήμαρχε της καρδιάς Μου δε σε θέλω μαύρο από το ξύλο. Μου φτάνει που θα σε δω μαύρο από τις ψήφους.

Καλές περιοδείες Δήμαρχε της καρδιάς μου και μη ξεχάσεις να πεις του Κούγια να πάρει μια αναβολή ακόμη στο δικαστήριο της Τετάρτης. Ο Ορφανός είναι καλός φίλος και καταλαβαίνει. Δε θα πει όχι (πειστικά) στο αίτημα του συναδέλφου.

Κανόνισέ το δημαρχούκο Μου, γιατί δεν είναι ώρα για επικοινωνιακούς τσαμουκάδες και δικαστικές καταδίκες.

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, συγκεντρωσιάρχης, Δήμαρχος.