Η κρυφή συνάντηση των υποψηφίων του Μάκαρη στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ. Τι ειπώθηκε και γιατί έγινε

Χωρίς καμία δημοσιότητα και με αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης, προχώρησε αιφνιδιαστικά σε συγκέντρωση ΟΛΩΝ των υποψηφίων του συνδυασμού του. Συνολικά 212 +1, όπως ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο του Ναυπλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την ανακήρυξη (χθες Κυριακή βράδυ), στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ με παριστάμενους περισσότερους από τους 200 υποψήφιους και αιτιολογημένη απουσία των λίγων απόντων.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος στην αίθουσα της συνάντησης γινόταν με σκληρό έλεγχο και δεν επιτράπηκε η παρακολούθησή της από κανέναν άλλο.

Το akromolio.gr έμαθε από ασφαλείς και έγκυρες πηγές παρόντων στην συνάντηση καταγράφει στοιχεία από το τι έγινε, γιατί έγινε και τι αποτέλεσμα είχε. Σας το μεταφέρει, με δεδομένο ότι μέχρι τις 13.30 δεν είχε εκδοθεί κανένα Δελτίο Τύπου από την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Ο αρχηγός της παράταξης, Κώστας Μάκαρης, μίλησε προς τους υποψηφίους της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για τον τρόπο που θα πρέπει να διεξαχθεί ο εκλογικός αγώνας, το ήθος που θα πρέπει να διακρίνει τις όποιες παρεμβάσεις τους και τους βασικούς προγραμματικούς άξονες.

Όπως μου είπε σημαίνων υποψήφιος, υπήρξε ένα εντυπωσιακό κλίμα ενότητας και αγωνιστικής διάθεσης μεταξύ των υποψηφίων, τους οποίους ο Κώστας Μάκαρης οδήγησε σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μίας ώρας που διήρκεσε η συνάντηση.

Όπως είναι φυσικό, τμήματα της ομιλίας, φωτογραφίες και video καταγράφηκαν σε κινητά των υποψηφίων. Έτσι το akromolio.gr αναρτά μια φωτογραφία της αίθουσας και ένα απόσπασμα από τον επίλογο –εξομολόγηση της ομιλίας Μάκαρη που τον καταχειροκρότησαν όλοι όρθιοι.

Έτσι τελείωσε την ομιλία του:

«…Όταν αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές, δεν το έκανα για να βγω Δήμαρχος, αλλά για να πω στον κόσμο με αξιοπρέπεια και να ακούσουν αυτά που θα τους έλεγα. Στην πορεία της προσπάθειας ήρθατε εσείς. Και όσο η ομάδα μεγάλωνε και έδενε… «ο τόπος μας έδειξε το δρόμο».

Είπα, «θα Νικήσω»! Και αμέσως μετά το διόρθωσα λέγοντας «Θα Νικήσουμε»! Θα Νικήσουμε για εμάς, θα Νικήσουμε για τα παιδιά μας, θα Νικήσουμε για τους ψηφοφόρους μας, θα Νικήσουμε για το Δήμο μας! Πάμε Μαζί για την επανεκκίνηση που χρειάζεται το Ναύπλιο! Πάμε για τη Νίκη!»

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν

Αυτή την Κυριακή ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024”

Διεξάγεται την Κυριακή 12 Μαίου, ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024” στο δήμο της Επιδαύρου. Μέσα από…

% μέρες πρίν

Έτσι ο Ηγέτης Φίλιππος διαμόρφωσε τον Ισόθεο Αλέξανδρο

Με τίτλο «Οφείλουμε τα πάντα στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ», ο φίλος -Πρέσβυς ε.τ.- Νίκος Κανέλλος, ανάρτησε…

% μέρες πρίν

Ένα ακόμα χρυσό στη συλλογή του Τάσου

Ο Ναυπλιώτης πρωταθλητής Ευρώπης Τάσος Κολιγκιώνης, μας έκανε και πάλι περήφανους καθώς κέρδισε το Χρυσό…

% μέρες πρίν