«Είμαι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης. Ότι λέω αποτελεί δέσμευση». Ένα επιτυχημένο video της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

144

Με ένα πολύ επιτυχημένο video διάρκειας 9 λεπτών, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης, θυμίζει στους Δημότες του Δήμου Ναυπλιέων, τι θα πρέπει να γνωρίζουν και να λάβουν υπ’ όψη τους, προκειμένου να αποφασίσουν πως θα ψηφίσουν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

  1. Ποιος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος και τι έχει προσφέρει στην κοινωνία πριν αποφασίσει να διεκδικήσει την ευθύνη καθοδήγησης του Ιστορικού Δήμου Ναυπλιέων.
  2. Γιατί πήρε την απόφαση να αφοσιωθεί στην προώθηση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών.
  3. Αν έχει κάνει παρουσία στα δημοτικά δρώμενα, είτε συμβάλλοντας στη λύση προβλημάτων είτε υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των Δημοτών και το Δημοτικό χρήμα από κλίκες συμφερόντων.
  4. Με τι στόχους, με τι δυνατότητες και από ποιους δρόμους μπορεί να πραγματοποιήσει όσα υπόσχεται.

Το video του Κωνσταντίνου Μάκαρη είναι χωρισμένο σε 4 τμήματα και προβλήθηκε για πρώτη φορά στην «μυστική συνάντηση» που είχε με τους υποψήφιους του συνδυασμού, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο ΑΜΑΛΙΑ, αμέσως μετά την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.

Το πρώτο δίλεπτο με τίτλο «Ποιος είναι» αναφέρεται στην προσφορά του, πριν ακόμη αποφασίσει να ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά.

Το δεύτερο δίλεπτο, με τίτλο «Το ξεκίνημα» αναφέρεται στην ομιλία –δέσμευση της αναγγελίας του για διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής.

Το τρίτο 4λεπτο, με τίτλο «Η αντιπολίτευση» παρουσιάζει ντοκουμέντα από τον αγώνα του για την προστασία του Περιβάλλοντος, τη αποτροπή της διασπάθισης (και όχι μόνον) του δημοτικού χρήματος και την αποτροπή των αυξήσεων στα δημοτικά τέλη που έγινε λόγω παρανόμων χρηματοδοτήσεων διαφόρων ιδιωτών.

Στο τέταρτο 2λεπτο, με τίτλο «Επανεκκίνηση» παρουσιάζει στοιχεία από το Όραμα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και μιλάει για την ανάγκη επανεκκίνησης όλων των τομέων του Δήμου Ναυπλιέων.

Το video, που καταλήγει όπως όλες οι τηλεοπτικές εξαγγελίες του, με το δεσμευτικό «Είμαι ο Κωνσταντίνος Μάκαρης. Αποτελεί δέσμευση», μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας τον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/eimai-o-konstantinos-makaris-oti-leo-apotelei-desmefsi-ena-epitychimeno-video-tis-neas-epochis/