Πιέσεις και εκφοβισμοί σε επαγγελματίες του Ναυπλίου

239

Δεν είναι πρώτη φορά που ακούγονται φήμες για πιέσεις και εκφοβισμό ψηφοφόρων με σκοπό την νόθευση της βούλησης των δημοτών, υπέρ των εκβιαστών.

Είναι όμως πρώτη φορά που μια τέτοια καταγγελία φέρει την υπογραφή, άρα και τη βαρύτητα του λόγου ενός υποψηφίου Δημάρχου.

Διαβάστε τι καταγγέλλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μάκαρης

«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών από απλούς δημότες αλλά και επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι υφίστανται πιέσεις και εκφοβισμούς προκειμένου να ψηφίσουν συγκεκριμένη δημοτική παράταξη. Αντίστοιχες καταγγελίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας και μέσω του διαδικτύου.

Επειδή ως Παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, πιστεύουμε βαθύτατα στη Δημοκρατία και διαθέτουμε ελάχιστη ανοχή σε παράνομες αλλά και αντιδημοκρατικές ενέργειες, συλλέγουμε τις καταγγελίες, οι οποίες και θα δημοσιοποιηθούν. Την ίδια στιγμή, θα παραδοθούν στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, προκειμένου όσοι παραβιάζουν την νομιμότητα με παλαιοκομματικές και φθαρμένες αντιλήψεις και ενέργειες, να βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους. Ας είναι σίγουροι, ότι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έρχεται».

Κωνσταντίνος Μάκαρης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

Επικεφαλής Συνδυασμού  ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ