ΚΑΜΠΟΣΟΣ: «Στη 5ετία που έρχεται θα φτιάξουμε πολλά περισσότερα γιατί η χώρα είναι εκτός μνημονίου και η κυβέρνηση είναι φιλική»

375
Δημήτρης Καμπόσος

Η Κοινωνία του Δήμου Άργους Μυκηνών έστειλε ένα μήνυμα συμπαράταξης προς την Δημοτική Παράταξη ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ, αναγνώρισης του πραγματοποιηθέντος έργου της Δημοτικής Αρχής Δημήτρη Καμπόσου και έκφρασης επιθυμίας για συνέχεια προς την ίδια διεκδικητική και αποτελεσματική κατεύθυνση.

Οι Δημότες, πλημμύρησαν τα ψηφοδέλτια της ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ως υποψήφιοι, διεκδικώντας κομμάτι από την Τιμή της συμμετοχής στην αναμενόμενη Χρυσή 5ετία.

Με 347 υποψήφιους Συμβούλους, ο Δημήτρης Καμπόσος θα καταγραφεί στην ιστορία του θεσμού της Αυτοδιοίκησης ΚΑΙ ως ο Δήμαρχος που ενέπνευσε και “στοίχισε αγωνιστικά” τους περισσότερους υποψήφιους από κάθε άλλον στην Πελοπόννησο.

Ο ίδιος, mε μήνυμά του προς τους Δημότες τους Δήμου Άργους Μυκηνών, εγγυήθηκε την ομαλότητα της εκλογικής διαδικασίας και την ευπρέπεια ως προς τον τρόπο διεξαγωγής του εκλογικού αγώνος (εις ότι αφορά την παράταξή του).

Δεσμεύτηκε πως, «την επόμενη 5ετία θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα εν εξελίξει έργα» και ανέφερε τα νέα που θα τροχοδρομηθούν.

Παρακολουθήστε έναν Καμπόσο, Ώριμο, Σίγουρο, και Υπεύθυνο, να περιγράφει σε 5 μόνον λεπτά, τι βρήκε, τι έφτιαξε, τι συναντά και τι ετοιμάζει, στο σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/kabosos-sti-5etia-pou-erchetai-tha-ftiaxoume-polla-perissotera-giati-i-chora-einai-ektos-mnimoniou-kai-i-kyvernisi-einai-filiki/