Αναβαθμισμένη η Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιον. Ο συνδυασμός του Κων. Μάκαρη κέρδισε τις εντυπώσεις

234
Με την πολυπληθέστερη ομάδα και με λευκά χρώματα η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ κέρδισε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Η γνωστοποίηση από τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του στρατηγικού πλάνου το οποίο θα εφαρμόσει ως Δημοτική Αρχή για την προώθηση της Λευκής Νύχτας, προκειμένου ως θεσμός να καταστεί δράση προσέλκυσης επισκεπτών στην πόλη με στόχο την πραγματοποίηση αγορών, προκάλεσε την ενεργοποίηση και συμμετοχή των άλλων δημοτικών παρατάξεων.

Αν λάβουμε υπ’ όψη τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή τους, που δημοσίευσαν οι δημοτικές παρατάξεις, ο Κωνσταντίνος Μάκαρης συμμετείχε με 27 υποψηφίους, ο Δημήτρης Κωστούρος με 23 και ο Δημήτρης Ορφανός με 16.

Η παράταξη Ορφανού έδωσε το παρών αλλά με τη μικρότερη συμμετοχή.

Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ εφέτος ήταν πιο καλά οργανωμένη με πολλά δρώμενα πλην όμως το αγοραστικό αντίκρισμα υπήρξε κατώτερο των προσδοκιών των εμπόρων.

Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου που στάλθηκε στα ΜΜΕ «Η Νέα  Εποχή, με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μάκαρη, μαζί με ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού, συμμετείχαν στην γιορτή που διοργάνωσε ο Εμπορικός Συλλόγου Ναυπλίου.
Επισκέφθηκαν τα καταστήματα της πόλης συζήτησαν με τους επαγγελματίες και συμφώνησαν πως η αγορά του Ναυπλίου, έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη τόνωσης και περισσότερες συγκεκριμένες προτάσεις  που θα απογειώσουν το αγοραστικό ενδιαφέρον.

Στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ , δομήσαμε το στρατηγικό πλάνο προώθησης της Λευκής Νύχτας και έχουμε ήδη καταθέσει στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου.
Η πρόταση αυτή αποτελεί μέρος των προτάσεων και του προγράμματος του Συνδυασμού μας.
Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις  του τόπου μας γιατί ο σεβασμός ξεκινάει με την συνειδητοποίηση πως όλοι αγωνιζόμαστε.»

Από την συμμετοχή της παράταξης του απερχόμενου δημάρχου απουσίαζαν τα “μεγάλα ονόματα”