ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

336

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Όπως γνωρίζετε σεβόμαστε απόλυτα το ρόλο που μας έβαλαν οι Δημότες ως αντιπολίτευση. Προτείνουμε-συμφωνούμε στα νόμιμα-διαφωνούμε σε όσα εμείς κρίνουμε ότι διασπαθίζουν το Δημόσιο χρήμα.

Το χρέος μας λοιπόν θα το πράξουμε ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Ακόμα και τώρα που είμαστε σε προεκλογική περίοδο.

Πολλοί ρωτάτε γιατί επιμένουμε να χτυπάμε «γροθιά στο μαχαίρι» μιας Αποκεντρώμενης διοίκησης που εδώ και 4 χρόνια «παίζει τρελή μπαλίτσα» με την Δημοτική Αρχή.

Σας απαντάμε πάλι…α) Πράττουμε το χρέος μας και τα νόμιμα β) όλα αυτά τα στοιχεία στο εγγύς μέλλον θα πάνε στους «κατάλληλους» ανθρώπους και οι «κρίνοντες» θα κριθούν στο εγγύς μέλλον για τις αποφάσεις τους, που ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΙΑΣΑΝ τη λογική μας, με οικτρό αποτέλεσμα στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Συνεχίζουμε λοιπόν με την προσφυγή μας (για να γλυτώσουν οι Δημότες ένα εκατομμύριο και ένα ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ που με ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΗ έφεραν ο κ.Αντωνακόπουλος και ο κ.Αργυρόπουλος , σε διαδοχικές συνεδριάσεις –γιατί άραγε τόση καούρα;;;;) που θα δείτε όλη σε φωτογραφίες για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα

Υ.γ. Μετά τη προσφυγή θα καταθέσουμε και αναλυτικό υπόμνημα για το παράλογο ή το ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ της απόφασης του Δ.Σ (ή ότι απέμεινε από την Δημοτική αρχή δηλαδή).

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ