Καλησπέρα Δήμαρχε της καρδιάς Μου

Σήμερα είναι η πιο καλή μας μέρα. Στις 23.59 που λήγει η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων θα μας φύγει και ένα μεγάλο άγχος και μια μεγάλη αβεβαιότητα.

Αυτό το ερώτημα με το οποίο κοιμόσουνα το βράδυ και ξυπνούσες κάθε επόμενη μέρα, «Ποιος θα μου φύγει σήμερα πάλι», τελείωσε. Όποιοι ήταν να φύγουν έφυγαν. Οι άλλοι μας έμεινα πιστοί …και λερωμένοι.

Αποδείχτηκαν όμως δυνατοί. Κάποιοι έκαναν λουτρά θετικής δημοσιότητας. Άλλοι σκεπάστηκαν με αδιάβροχο άγνοιας.  Ορισμένοι φόρεσαν ρούχα δουλιας. Όσοι μας έμειναν, όμως, πήραν θέση κατ’ αλφαβητική σειρά στα ψηφοδέλτια, περιμένοντας την ετυμηγορία του Λαού. Του Λαού και όχι των συγγενών, φίλων, εξαρτώμενων και εξαπατημένων.  

Ξεκινάμε Δήμαρχε της καρδιάς μου με πολύ καλή σειρά. Είμαστε, σε διαβεβαιώνω γι’ αυτό, στην πρώτη τριάδα. Άρα το Χάλκινο το έχουμε εξασφαλίσει. Και το ανέβασμα στο βάθρο, επίσης. Έχουμε εξασφαλίσει όμως και το κατέβασμα, από τον δεύτερο όροφο! Δεν είναι και λίγα όλα αυτά, αν σκεφτείς πως σε έπιασαν στα πράσα να «παίζεις εν ου παικτοίς».

Όμως, αγαπημένε Μου Δήμαρχε, υπάρχει πιθανότητα να βγούμε και δεύτεροι, αν όλοι οι προμηθευτές και οι εργολάβοι μας ψηφίσουν ελπίζοντας σε νέες αναθέσεις. Λίγο χλωμό βέβαια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όλα τα απίστευτα μπορούν να γίνουν. Μήπως, Δήμαρχε των ονείρων Μου, πριν δυο χρόνια δεν ήσουν ο Αδιαφιλονίκητος; Δεν ήσουν ο χωρίς αντίπαλο; Και όλα αυτά δεν άλλαξαν;

Βέβαια, Δημαρχούκο Μου, άλλαξαν προς το χειρότερο. Όμως άλλαξαν. Και γιατί να μην αλλάξουν και τώρα, πάντα προς το χειρότερο, αφού το προσπαθήσαμε τόσο έξυπνα.

«Πάμε μπροστά, Δυνατά, με τα λάθη μας» όπως έγραψες Δημαρχούκο Μου, αντί να ζητήσεις συγνώμη από τους Ναυπλιώτες γιατί τους ξεφτίλισες. Και μπράβο που δε ζήτησες συγνώμη. Αλλοίμονο αν κάθε φορά που έκανες μια παρανομία ή μια επίδειξη αλαζονείας έπρεπε μετά ζητάς συγνώμη. Τότε δεν θα σου έμενε χρόνος να συνεργάζεσαι με τον μεγαλοδικηγόρο για να προετοιμάζετε το «πως θα ζητήσετε και τα ρέστα» από αυτόν που τον τίμησες δίνοντάς του τα κακάκια των σκύλων Σου.

«Πάμε μπροστά, Δυνατά, με τα λάθη μας» Δήμαρχέ Μου. Μόνο που ξεχνάς ότι πριν από το παράγγελμά Σου είχες κάνει κάτι που στη γυμναστική το λέμε ΜΕΤΑΒΟΛΗ!

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, «καταδρομέας», Δήμαρχος.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Υγεία στην Ηλεία. Από εγκαίνια πάμε καλά….

γράφει ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος Έγινε λέει ανακαίνιση της Παιδιατρικής μονάδας στο Νοσοκομείο Κρεστένων. Και επειδή…

% μέρες πρίν

Για μια Ευρώπη των εθνών

 Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ευρύτερα γνωστή στο κοινό ως «Κομισιόν») αποτελείται από…

% μέρες πρίν

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν