Καλημέρα κ. Δήμαρχε (3 Αυγούστου)

463

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Εγώ Δήμαρχέ Μου στο είπα και στο έγραψα πολλές φορές. Οι συνεργάτες που διάλεξες, με μία μόνη εξαίρεση, σε εκθέτουν. Όλοι εκτός από μένα.

Μόλις χτες σου έγραφα «Κατέβασέ τα γρήγορα. Κατέβασέ τα γρήγορα και σκύψε Δημάρχέ Μου, με καθαρό μυαλό πάνω στο πρόβλημα». Και Εσύ αντί να τα κατεβάσεις και να σκύψεις γρήγορα και με καθαρό μυαλό πάνω στο πρόβλημα, έφτιαξες άλλο μεγαλύτερο.

Μου “κρέμασες” στο facebook της παράταξης τον αντιδήμαρχό Σου, που του ανέθεσες να κάνει με τα κρεμμυδάκια τον Ορφανό, να μοστράρει τη φάτσα του μπροστά στην Πύλη των Λεόντων. Μα καλά Δημαρχούκο Μου, καθόλου δε σε νοιάζονται πια, όλοι αυτοί που Εσύ τους έχεις έμμισθους συνεργάτες; Δεν ξέρει ότι η Πύλη των Λεόντων είναι στις Μυκήνες και ότι Μυκήνες σημαίνουν Άργος, δηλαδή Καμπόσος; Και δεν ξέρει ότι Εσύ ακούς Καμπόσος και παθαίνεις αναφυλαξία, από τότε που σου έγραψαν ότι πρέπει να προσπαθήσεις να μοιάσεις σαν το Δήμαρχο των Δημάρχων;

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, αν δεν είχα αυτά τα μαζοχιστικά αισθήματα για Σένα, θα σε είχα εγκαταλείψει από καιρό, όπως και τόσοι άλλοι.

Με έχεις κουράσει αλλά κάνω την καρδιά Μου πέτρα, και όχι πάγο σαν τη δική Σου, και μένω ακλόνητος δίπλα Σου. Σου υπόσχομαι, πρώτα θα γράψω την καλημέρα της 1ης του Γενάρη και μετά θα φύγω μακριά Σου για να μη σε βλέπω βουτηγμένο στη θλίψη. (Είδες, δεν έγραψα μαύρα, για να μη γίνει συνειρμός με τις εκλογές)).

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, στεναχωρημένος, Δήμαρχος.