Καλημέρα κ. Δήμαρχε (1η Αυγούστου)

645

Καλημέρα Δήμαρχε της καρδιάς μου

Μην τους ακούς Δήμαρχέ Μου. Αυτοί θέλουν το κακό Σου. Όλοι! Σύμβουλοί Σου και αντίπαλοί Σου! Μόνο εμένα να ακούς. Εμένα που σου είμαι ο πιο πιστός και που σε σκέπτομαι ακόμα και τα Σαββατοκύριακα όταν πηγαίνω για μπάνιο στο Τολό και χαίρομαι που βρίσκω ομπρέλες και ξαπλώστρες όπως τις θέλω. Με απόδειξη ή χωρίς απόδειξη.

Σιγά μη με νοιάζει εμένα αν η τύπισσα που τις νοικιάζει δεν έχει σύμβαση για την παραλία. Αυτό ας νοιάζει την οικονομική Σου υπηρεσία που κάνει ότι δεν ξέρει τη σύμβαση που υπέγραψες προσωπικά με την ΕΤΑΔ.

Εγώ Δήμαρχέ Μου περνάω μια χαρά. Δεν έχει πολύ κόσμο στην Ψιλή άμμο γιατί τα έργα στο κέντρο πέτυχαν το στόχο τους και έδιωξαν τους παραπανήσιους επισκέπτες για άλλες περιοχές. Αλλά που να καταλάβουν οι κοκορόμυαλοι ότι Εσύ έβλεπες μπροστά και πήρες έξυπνα μέτρα καταπολέμησης του φαινομένου του Υπερβάλλοντος Τουρισμού που ταλαιπωρεί τη Βενετία και το Άμστερνταμ.

Δήμαρχε της καρδιάς Μου, με την ευκαιρία να σε ρωτήσω  είναι αλήθεια αυτό που μου είπε ο κοινός μας φίλος (να μη λέω ονόματα) ότι ετοιμάζεσαι να διαγράψεις ένα τσόλι και ότι στην ανακοίνωση γράφεις όπως τότε με τον Μπακέα «η συμπεριφορά του θα αποτελεί από τώρα και στο εξής ένα τοπικό παράδειγμα αχαριστίας και αναξιοπιστίας αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά, ότι και σήμερα η πολιτική επιδιώκεται να γίνει με όρους Μαυρογιαλούρου»;

Κάντο Δήμαρχέ Μου και θα έρθω με πλακάτ έξω από το Δημαρχείο για υποστήριξη. Αν μάλιστα στην ανακοίνωση γράψεις, όπως τότε με τον Μπακέα, «η “Επόμενη Μέρα” δεν είναι παράταξη που μπορούν να «ευδοκιμούν» τέτοιες φιγούρες», τότε Δημαρχούκο Μου, στο ορκίζομαι στη ζωή του Τσίπρα ότι, θα κάνω και απεργία πείνας από την 1η Ιανουαρίου όταν έρθει ο νέος Δήμαρχος για να σε αντικαταστήσει.

Πάντα δικός Σου…

 

Τ.Ι. Μώρος

Υ.Γ. Ένας είναι ο, τραμπούκος, Δήμαρχος.