Η μαρίνα Ναυπλίου δεν θα κατασκευαστεί. Υπάρχουν κενά στη μελέτη και τη σύμβαση

357
Κώστας Καράπαυλος. Ανάπλι εμπρός

Είναι γνωστή η τοποθέτηση της Δημοτικής Παράταξης “Ανάπλι εμπρός” για την υπόθεση μαρίνα του Ναυπλίου. Έχει τοποθετηθεί κατ’ επανάληψη Αρνητικά και ως προς το μέγεθος, το οποίο χαρακτηρίζει ως  “Φαραωνικό” και ως προς την χωροθέτησή της, την οποία θεωρεί εσφαλμένη. Ακόμη, δεν έχει παραλείψει να εκφράσει τις ανησυχίες της για την χρήση της αντίστοιχης χερσαίας ζώνης.

Η κοινή κάθοδος των παρατάξεων “Ανάπλι εμπρός” (Κώστας Καράπαυλος) και “Όραμα Δημιουργίας” (Δημήτρης Ορφανος), δημιούργησε μια διγλωσσία ως προς το μέλλον του έργου, με τον Δημ. Ορφανό να δηλώνει υπέρμαχος και τον Κώστα Καράπαυλο να ξεκαθαρίζει «η μαρίνα δεν θα γίνει».

Μιλώντας στο protagonistes.tv ο επικεφαλής της παράταξης “Ανάπλι εμπρός”, Κώστας Καράπαυλος μας λέει: «Κάθε έργο που συμβασιοποιείται οφείλει να εκτελείται. Στο σημείο αυτό, ως παράταξη κάναμε ένα βήμα πίσω. Συμφωνήσαμε όμως με τον κ. Ορφανό ότι η τήρηση της νομιμότητας είναι αναγκαία και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση». Και συμπληρώνει απαντώντας σε άλλη ερώτηση «Η μελέτη έχει κενά και η σύμβαση δεν πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις άρα δεν μπορεί να εφαρμοστεί».

Παρακολουθείστε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Κώστα Καράπαυλου, με θέμα τη μαρίνα του Ναυπλίου στο video, διάρκειας 3 λεπτών μέσω του συνδέσμου. https://protagonistes.tv/i-marina-nafpliou-den-tha-kataskevastei-yparchoun-kena-sti-meleti-kai-ti-symvasi/

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης με θέμα την εκβάθυνση του λιμανιού μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/karapavlos-i-ekvathynsi-tou-limaniou-exelichthike-se-fiasko-logo-anikanotitas-kai-astochias/