Για λόγους Ηθικής και Αξιών, η πρώτη αποχώρηση από την παράταξη Κωστούρου, μετά από τα γεγονότα της ντροπής

1927
Δημήτρης Μπουγιώτης

Ο Δημήτρης Μπουγιώτης, τ. πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου (στην περίοδο 2017 έως 2019), και εν ενεργεία Σύμβουλος σήμερα, είναι ο πρώτος Σύμβουλος της Παράταξης του Δημήτρη Κωστούρου που διαχώρισε δημοσίως τη θέση του καταθέτοντας συγχρόνως την αποδοκιμασία του για όσα ανήκουστα διέπραττε ο δήμαρχος του Ναυπλίου εις βάρος πολιτικού του αντιπάλου.

Είναι χαρακτηριστική η φράση που χρησιμοποιεί «Με αίσθημα ευθύνης ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που με στήριξαν και τους οδήγησα στις εκλογές του 2019 σε μια λανθασμένη επιλογή μου».

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Μπουγιώτη δημοσιεύεται στη συνέχεια.

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω διαχωρίσει πολιτικά τη θέση μου με την παράταξη Επόμενη Μέρα του Δημήτρη Κωστούρου, πράγμα γνωστό στο Ναυπλιακό κοινό.

Όντας τύποις, ακόμα, μέλος της παράταξης στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου, λόγοι που διέπουν την ηθική μου και τον αξιακό μου κώδικα, με ωθούν να δηλώσω την παραίτησή μου από μέλος της παράταξης, μετά τα τελευταία πρωτοφανή και τραγικά γεγονότα που πλήττουν βάναυσα θεσμούς και την εικόνα της πόλης μας.

Με αίσθημα ευθύνης ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που με στήριξαν και τους οδήγησα στις εκλογές του 2019 σε μια λανθασμένη επιλογή μου.

Εύχομαι στους κυρίους Μάκαρη, Ορφανό και Παπαδημόπουλο  καλή επιτυχία. Εύχομαι η επόμενη δημοτική αρχή να διορθώσει  τα κακώς κείμενα και μακριά από κόμπλεξ και εγωισμούς ενωμένοι οι Ναυπλιείς να αγωνιστούν για ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.

Μπουγιώτης Δημήτριος

Ανεξάρτητος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου»